.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    off boje kaji mu ti nqma li da me celune6 ili ne6ty takoa gu6kata se ili ve4e se izpra6tate i mu kazva6 a celuv4ica nqma li da mi dade6 i tva e gleda6 go v o4i4kite i vs stava ot samo sebe si ;]
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    e toi me celuva,samo 4e po buzkata,kogato me izpra6ta i kogato se vidime v na4aloto na sre6tata..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Такааам... 20 дни и 3 срещи.. Каква близост очакваш? Било те срам. Ми, и той може да каже същото. Винаги очакваш другия да направи първата крачка. Ами, ако и той е на този принцип? Леле леле Едва ли ще умреш, ако го целунеш. Или при теб е въпрос на гордост и достойнство? Е, ако е така - няма да ги загубиш.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Град
    Sofia, Bulgaria
    aa хора кфи ли не намеци му праих в4ера и пак...ИнАт До дУпКа.. бяхме си легнали на треви4ката до едно езърце,тихо и спокойно,много подходя6то за целувка... аз го гу6нах..питах го колко време може да издържи да ме гледа право в о4и4ките.. той издържа 2 сек.. после му казах 4е 6том днеска не ме е цункал му се сърдя(понеже секи път като се видим ме целува по бузката)цунка ме по бузката.. бях си легнала до него,бях си сложила главата варху него..момента бе6е идеален за първата целувка..оказа се 4е той не се е целувал до са,и сиг се притеснява.. аз даже му казах 4е съм санувала как се целуваме(та да го мотивирам) а и наистина го санувах тфа... и той се зарадва и ни6то пове4е.. накрая като си тръгвахме ме целуна пак по бузката и аз го цунках.. и тфа си е! просто не мога аз да го целуна първа,но както виждате доста намеци му направих,просто 4е поиз4акам о6те малко,дано се поотпусне и се престра6и да ме целуне.. де да го знам,може па и да не иска...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    РЮАР

Re: как да му намекна ;(?

..той ми предложи и аз преди 20 дена приех...

Как така ти е предложил? Предложил ти е с думите :

" Искаш ли да си станем гаджета ? "

той е девствен
    Той е девствен, а ти не си ли ??

Защо не те целува ? Замисляла ли си се, че може и да не може тоест да не знае как ?

Град
    Sofia, Bulgaria

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ..той ми предложи и аз преди 20 дена приех...

Как така ти е предложил? Предложил ти е с думите :

" Искаш ли да си станем гаджета ? "
    Da

той е девствен
    Той е девствен, а ти не си ли ?? i az su6to sum...tova 4e e destven ne e problem..

Защо не те целува ? Замисляла ли си се, че може и да не може тоест да не знае как ?
    da,zamislqla sum se,no tfa zna4i da ne se cluvame taka li?toi znae 4e az ne bih oburnala vnimanie na ne6to takova,s namecite razbra 4e go iskam,prosto qvno problema e v nego,moje bi naistina go e sram,6te 4akam da preodolee srama...drugo nqmam kakvo da napravq!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мамоо милаа ,детска история...как може да Ви е срам?Вие какво 'ходене' правите тогава?

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Мамоо милаа ,детска история...как може да Ви е срам?Вие какво 'ходене' правите тогава?
    i kfo kato ne se cleuvame ne xodim taka li? ne celuvkite,sexa i ostanalite gluposti sa nai vajnite.. vajnoto e 4e nie se razbirame pove4e ot perfektno,imame si doverie,imame si ob6ti temi.. i prosto mn se haresvame.. sega 4e ne se celivame kfo da napraa kat me e sram?i nego kat go e sram?prosto 6te 4akam da mu mine... (ako mu..) ako ne zdrave da e.. sviknala sum mom4eto da pravi purvata kra4ka,i az nqma da q napravq!az dostata4no nameci mu napraih ve4e..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    i kfo kato ne se cleuvame ne xodim taka li? ne celuvkite,sexa i ostanalite gluposti sa nai vajnite.. vajnoto e 4e nie se razbirame pove4e ot perfektno,imame si doverie,imame si ob6ti temi.. i prosto mn se haresvame.. sega 4e ne se celivame kfo da napraa kat me e sram?i nego kat go e sram?prosto 6te 4akam da mu mine... (ako mu..) ako ne zdrave da e.. sviknala sum mom4eto da pravi purvata kra4ka,i az nqma da q napravq!az dostata4no nameci mu napraih ve4e..
    Ама чакай малко ти се оплакваш след това ме питаш какво не е ли връзка и сама си написала в един пост /не ме карай да цитирам/ ,че връзка без целувки не можело...
    Виж искам да ти кажа ,че наистина може и ако се задържи много време така значи или е много истинска или наистина е просто детска работа.
    А целувките пък от своя страна са много важни ,защото показват по някакъв начин и изразяват чувствата на двамата влюбени.
    Няма как да ми казваш "срам ме е" ,защото не е нормално да те е срам от приятеля ти Това за мен е глупост ,защото след време ако се наложи да се съблечеш пред него - мале представям си тогава какво ще е.
    Така че действай смело напред!!!Ти целувала ли си се?!?!Ако да ,значи знаеш ,че няма нищо страшно ,нито срамно.

Zdravei na men problema mi e s16tiq samo4e hodim ot 5 meseca i ne sme se celuvali . Sa e mnogo lesno da ti kaja celuni go ili 4akai toi da e pr1v kato te e sram NO moq slu4ei e s16tiq i znam kakvo ti e No za s1jalenie nemoga da ti dam nikak1v s1vet za6toto az sama na sebesi nemoga da si otgovorq. Ti na kolko godini si?

Град
    Sofia, Bulgaria
    na 14 съм.. колкото до попредното мнение да кажа 4е-да целувала съм се,да-събли4ала съм се пред мом4е.. но винаги когато той направи някакав намек или първата кра4ка.. аз не мога да го целуна,просто незнам дали иска,дали е готов за първа целувка.. а той за мен знае 4е искам по намеците,знае 4е го 4акам,знае 4е съм се целивала..проосто 6те го по4акам пове4ко..за съжаление наистина ме ми стиска да го целуна първа!

Голям фен
    Абе гаджета са бе .. в подписа и пише : Заедно от 24 дни .. и смятам че до 30 ден ако не те целупе поне по устата с вашата връска е свършено .. сигурно ще е много тежко

Еми намекни му,но деликатно...Например го гледай пръво в очите,после в устните и така...Търси близост и го накарай да се замисли...късмет

na 14 съм.. колкото до попредното мнение да кажа 4е-да целувала съм се,да-събли4ала съм се пред мом4е.. но винаги когато той направи някакав намек или първата кра4ка.. аз не мога да го целуна,просто незнам дали иска,дали е готов за първа целувка.. а той за мен знае 4е искам по намеците,знае 4е го 4акам,знае 4е съм се целивала..проосто 6те го по4акам пове4ко..за съжаление наистина ме ми стиска да го целуна първа!
    Пфуф тази тема,се обсъжда вече няколко дена.И като гледам за какви големи препятствия става въпрос за една Целувка...,представям си след време,като решиш че вече можеш да водиш и полов живот....ай ай ай не ми се мисли какви теми ще има тогава.

А сега по темата,ами като си видяла че няма да стане с намеци...вземи си "преодолей" страха и го целуни ти...така и така ти ще си му учителка...покажи му какво можеш.
    Айде със здраве!
    A qui

И тука голям смях!!!!! хАХАхаахахаХаХаХахаахаХАХ

Град
    Sofia, Bulgaria
    a ako go pitam direktno,primerno po skype?prosto da go pitam dali go e sram ili kak se 4uvstva.. moje pa da ima efekt

a ako go pitam direktno,primerno po skype?prosto da go pitam dali go e sram ili kak se 4uvstva.. moje pa da ima efekt
    Пускаш му един език и после ще видииш как няя да те остави
    Или го питай по Скайп...

offf maleleee da ti imam i srama 6a umre6 ako go celune6 ti.I az ne sam saglasna da mu kaje6 4e go OBICHASH predpolojenie 4e ste 25 dena moje i drugo da naprai6 po4ni da se zaka4ate da se smeite i se dobliji do nego se edno 6te go celuva6,pogledni go v o4ite posle v ustnite!
    USPEH ! \/
    Una Pasion Una Amor

ЪЪъ...не сте се целували, но той ти бърка в онази работа всеки ден?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

mi ti go celuni i mu se natiskai prosto e ot sramejlivite ma tva ne zna4i 4e i ti traa stava6 takava!!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

проблема ми не е не6то сериозно,по скоро е странно де да знам...както виждате от подписа ми,имам гадже от 20 дена... дотук добре,само 4е с него ни6то не праим,той ми предложи и аз преди 20 дена приех,тръгнахме,виждахме се само 3 пъти от тогава,и се се гу6каме и тфа е... незнам срам ли го е или кфо,да ме целуне нз.. той е дествен,не е имал гадже,но се е целувал,ама незнам,да не би да си мисли 4е аз може да не искам,но след като съм приела да станем гаджета ест 4е искам,как да му намекна 4е тряя се целуваме,и връзка без целувки не е връзка? не давайте съвети от типа "целуни го ти" не мога,срам ме е,незнам той дали иска... винаги 4акам мом4ето да направи първата кра4ка,да 4акам ли о6те,може пък следва6та6а или по следва6тата сре6та да ме целуне?или някак си да му намекна,4е държа на целувките и.. абе нз? кфо да прааа
    ДУШАТА ТИ КРЕЩИ ТОГАВА С НЕГО ГОВОРИ ЗА К`ВО ВИ Е ДА МЪЛЧИТЕ,КАТО ПУКАЛИ.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ебати срама за една целувка, вие като тръгнете да правите секс, ще напълниш форума с 10 теми сигурно...тцтцт Целуни го и толкоз, свикнала била момчето да прави първата крачка, е на теб ко ще ти стане ако ти я напрайш, ще умреш ли кво...кат гледам то от толкоз чакане най-много измислената ви връзка да умре..

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Ебати срама за една целувка, вие като тръгнете да правите секс, ще напълниш форума с 10 теми сигурно...тцтцт Целуни го и толкоз, свикнала била момчето да прави първата крачка, е на теб ко ще ти стане ако ти я напрайш, ще умреш ли кво...кат гледам то от толкоз чакане най-много измислената ви връзка да умре..
    emi neka umre kfo da napraa... ne moga da go celuna,bih se prestra6ila,ako pone znaeh dali toi e gotov za 1va celuvka-dali q iska... az neznam ni6to.. taka4e 6te si mul4a.. btw `Death`Whore`` v koq rabota mi burka?

Фен
    Град
    Vkyshti
    em 6tom te e sram na jivo mu napi6i nqkyv sms ot sorta na : "Ne znaq kak celuva6 ela da razbera" ili sqkvi takiva i kat se vidite mu se omilkvai okolo liceto ili go celuni po buzata dano da se useti ama ako seki 4aka na drugiq ni6to nqma da se polu4i
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

prosto mu kaji vsi4ko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си