Цитирай Първоначално написано от monityY
i kfo kato ne se cleuvame ne xodim taka li? ne celuvkite,sexa i ostanalite gluposti sa nai vajnite.. vajnoto e 4e nie se razbirame pove4e ot perfektno,imame si doverie,imame si ob6ti temi.. i prosto mn se haresvame.. sega 4e ne se celivame kfo da napraa kat me e sram?i nego kat go e sram?prosto 6te 4akam da mu mine... (ako mu..) ako ne zdrave da e.. sviknala sum mom4eto da pravi purvata kra4ka,i az nqma da q napravq!az dostata4no nameci mu napraih ve4e..
Ама чакай малко ти се оплакваш след това ме питаш какво не е ли връзка и сама си написала в един пост /не ме карай да цитирам/ ,че връзка без целувки не можело...
Виж искам да ти кажа ,че наистина може и ако се задържи много време така значи или е много истинска или наистина е просто детска работа.
А целувките пък от своя страна са много важни ,защото показват по някакъв начин и изразяват чувствата на двамата влюбени.
Няма как да ми казваш "срам ме е" ,защото не е нормално да те е срам от приятеля ти Това за мен е глупост ,защото след време ако се наложи да се съблечеш пред него - мале представям си тогава какво ще е.
Така че действай смело напред!!!Ти целувала ли си се?!?!Ако да ,значи знаеш ,че няма нищо страшно ,нито срамно.