- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да му намекна ;(?
Имахме един разговор преди 1-2 седмици за това как новото ти гадже те е отворило с пръст. Помня много добре.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ай ай вече стана сложно..Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Аз пък се чудех какво се случи със заплахите които получаваше девойчето преди известно време![]()
A qui
Обърква си историите![]()
Първоначално написано от monityY
Малко тука сб1рка адреса с " аз с1що с1м "
Да с1м казал, че това сте девствени е проблем ? - Не с1м ми тогава к'во ми се палиш и ми се праиш на оборотна!!!
А вие така близо месец без целувка - па представям си до секс-а... на 30-40 години може и да стигнете до п1рвият ви п1т...
аз на това например не бех отказалПървоначално написано от kael
![]()
Еми действай, какво чакаш?Ако пък толкова те е срам да направиш първата крачка говори с него и му кажи, каквото написа тук =]
хъхъ..
хаха... не си разбрала.. не новото а БИВ6ЕТО гадже ме отвори с пръст.. т.е по бив6ото май се пада.. да не кажа и по-по бив6отоПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
lele 4uva6 li se kvi gi drunka6?! ne te e sram nqkoi da ti rovi iz p*tkata ama te e sram da celune6 mom4eto da ti imam i fantaziite i vnimavai onq da ne se priseti i da doide da ti razbie vratata 4e lele male kvo te 4aka ebati i lyjkinqta otvsqkyde prozirat lyjite ....![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
![]()
![]()
![]()
![]()
Пожелавам ти сериозна връзка...с момче на 17, което ти предлага да станете гадженца, но за 1 месец не те целува дори. Не казах да хванеш който и да е с идеята да имаш гадже, подбирай.
И аз продължавам да се хиля в тая тема като луд...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти или си наистина много зле...или и аз незнам...Един съвет и към теб,същият дадох онзи ден и на една друга съфорумка , вземи спри малко филмите...,че нещо много си се филмирала...мойто момиче...Първоначално написано от monityY
"Девствена съм,ще ме изнасилват,срам ме е да се целувам първа" и ала бала...в раздел секс даваш такива мнения дето си противоречат със всичките ти други постове...Сега пък по по по по бившото ти гадже те било отворило с пръст....
Е то фантазия....ама чак пък толкова....ти се уля бре...
Удари си един студен душ...белким слезеш малко на земята...
A qui
+1Първоначално написано от lizzard_92
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и вика "той ми предложи и аз приех"![]()
![]()
![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
sqko mom4e se kefi na 1... ne vi znam vyzrasta taka 4e da predpolojim 4e i na celufki 6e se radva ama kaje6 li mu gola "tvoq sam" da znae6 4e nema da se kolebae mnogo
(osven ako ne e obraten....)
Омг.. изправи се пред страховете си бе момиче.. макар и не толкова големи.. важно да е се издигаш на по- горни стъпала.. веднага щом го видиш му се нахвърли.. без думи без "да си направим среща за да се целунем" без такива детски истории... ехееей пред какви неща ще се изправяш цял живот.. а теб от една целувка те е страх.. целувката е хубаво нещо не трябва да я отлагаш !
Оле боже!Първоначално написано от monityY
Продължавам да се забвлявам в тази тема
Ммм не ми отговори на предишния пост, драга monityY...
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
kakvo?!Първоначално написано от Seniorita
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Леле ебаси трагикомедиятаАма и двамата сте мноу зле.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
SyglasnaПървоначално написано от kael
![]()
Poglejdam kym lunata i vijdam teb.
Poglejdam kym zvezdite i pak vijdam teb.
Abe da ti eba maikata mrydni se!!!
целуна ме![]()
Честито! Кога е сватбата?Първоначално написано от monityY
![]()
няма сватба!Първоначално написано от suantito
Ще чакаш още 20 години да ти педложиПървоначално написано от monityY
![]()
ми хуу.. не съм тръгнала да се женя и за ся нямам намерения да го праа.. за вбъде6те Нз..Първоначално написано от suantito
???Първоначално написано от AFT