- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как викате галено на гаджетата си?
e prase kade otide bulgar6tinata kaji "svinio" kaji "pra6lqk"Първоначално написано от MostHated
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от bloodranger
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Най-често му казвам "мило". Иначе- "съкровище", "злато", "зайо", "мишо"...
"мило". Викам му и "мишле" или "глупаче".
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
milo
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ми аз на моя мъж най-често му викам Димитре бееее или димитрино ма ела тука че ми треаш
Сега сериозно викам му Борко(Борец е) или Мъник,Малък,Мишенце а като сме си само двамката Съкровище и Слънце мое а пък тои ми вика луничке
"Овцооо ила мЪ"![]()
Има много подобни теми ползвай търсачка...
milo..![]()
hah..6ta prebiqПървоначално написано от eXpLoaD
<-- Tva e fr mi
![]()
az vinagi gi nari4am po familii ili prqkori. Biv6eto mi gadje se drazne6e che ne go narichah milo ili tam podobnite i bqh sklonila na "bebe" ian4e ne mi haresvat tiq epitet4eta
mi na moita vikam Mili4koto ili tigur4e ili ponqkoga gi slivam dvete milo tigur4e![]()
Rebirthing now. I wanna live for love wanna live for you and me. Breathe for the first time now, I got alive somehow.
Момче съм
DupeA toi po ponqkoga mi kazva slan4ogled4e i dr takiva
Първоначално написано от MostHated
![]()
ми само :милинко,мило,дупсо( от вр на вр и го шлепам по гъзенцето),сладур,сладурче.
`Глупачи`,`маймунче`...напосл едък и`ежо`,ежи,таралежчо![]()
Милу![]()
eto mlako lubopitno info ot men za galenite naimenovaniq na lubimiq 4ovek
http://bglog.net/psychology/10466
Ами аз му викам мило,бебенце,бебещоче,пишл менце,мечо,дребосъче,слънц е,зайо,бубо,беболино(хаха)... и само за тфа се сещам иначе има още мноу![]()
![]()
![]()
Гледаш ме с умразъ и чакаш пак в живота ти да влязъЪ!Аа Sorry мъ вечи ни тъ обичам...Ти кфо очакваш цял живот след теб да тичъмлллДори да молиш...да плачеш...sorry пич-амъЪъ ше Страдъш[!][!][!]
Мишка или миши![]()