- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как викате галено на гаджетата си?
ГАДИНОООООООООО![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
По име,мило,бебо,слънце
mili4ko.....![]()
someone else...
Абе тва вече е изтъркано не ли да си й кажеш "Ол парантиооо яла да та цукна"Първоначално написано от SeX| g|R|_™
![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
az mu kazvam milo a toi lubov, zlato
toi mi vika sl1nce a az -milo![]()
колкото и да те боли стискаш зъби и продължаваш напред на него едва ли му е пукало като те е зарязал,а преди това ти се е вричал колко те обича и не може да живее без теб
Първоначално написано от kael
![]()
golqm si sladur
ta po temata: pupeshche, prascho,puhcho i za kude bez milooo
![]()
xaxa mi toi moq e na 22 ta ne se ligavi mn mn,am ot vreme na vreme si vikame bebence,beb4o toi mi vika dupce (ot dupe)i mai sa tva.aaaa po edno vreme mi vika6e praskovke![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пиле,Пилешко (месце), Пипи, Бебе.....
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
Ние сме на татенце и мамче, жена ми/мъжа ми, а понякога, когато е в страшно добро настроение, си "отнасям" и "мръсница", той пък - "идиот-простак"
![]()
Най ми харесва да го наричам "Слънчо", защото най-често го оприличавам на ангел(особено докато спи) и на слънчице
. Преди най-често му виках "бати" (и сега не пропускам), не че е с много по-голям или се чувства разликата ни - 1 година е, но просто го приемам като някой по-голям и по-силен, който ме закриля
. Не съм пропускала да го нарека и "секси"
, често му казвам "красавецо", но последното вече не е толкова на галено...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
b3b3,d3t3 i m34e a na minaloto vikah mi6leeeeeeee![]()
![]()
П*тко.
me4o, pile, liubov i na 4esto milo :PПървоначално написано от mjg
Мило.. ама зависи де.
муцииииии![]()
![]()
![]()
Xax az na moity my vikam...MILY ili BEB4Y/BEBY, :P :P :P
9 MESECA S MOITY ZLATYYY,0b!4@M Te bEzKr@!nY Mn bEbYyY!!!
Milo,Slance,Plezlio,Sarditko,Bate,Ludetino![]()