- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кафе с гаджето
Kajete to4niq scenarii .. kakvo pravite kogato otidete na kafe s gajeto si?Ot izlizaneto .. do pribiraneto
![]()
ne se kosete .. tva e ne6to kato na bazik :P :P
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Нямам гадже...Иначе си го представям много романтично.Гушкаме се,целуваме се,държим се за ръце.Ама мечти...
![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
+1.. само дето аз си имам гаджеПървоначално написано от sexy_for_you
но и ние правим такива неща..
Животът е адът описан в Библията!
mi az s moq sme ot ot 1 godina veche i ne se hvashame za raze..prikazvame si ,celuvame se,pregrashtame se,obichainite neshta
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
az vi govorq .. ot izbora na masa .. prez temata na razgovor .. ta do tva koi pla6ta smetkata ...![]()
![]()
Yo!
[size=6][color=green][b]
По принцип не ходим на кафе, а стоим в квартирата му. Като се случи - сядаме, поръчваме нещо. Аз запалвам фас и той почти винаги ми казва ”Ух, този навик трябва да го изкореним”, но аз нагло продължавам да дърпам никотина. После най-често той ми говори простотии и аз или се хиля като девствена седмокласничка или се червя като такава! Понякога когато не съм в насторение, почвам да му се сопкам, че използва думи като ”сера”, ”е*а” и пр. Ама рядко се случва.
Много се държим за ръце, гъделичкаме се, ръфам му носа понякога. Много съм лигава.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не знам ,я излизам само да водя жУвотните на паша у полето и ги прибирам - ма не е романтично , веднъж щеше да стане романтиката ама козЪта избега на по-тучна полянка и аз стар человек не можеш я стигне
ae te zemam za jena?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
оле чоовек стига приказва така, на морето имах един врачанин колега направо щях да му избия зъбите кат почнеше така да приказва(в 99% от случаите)Първоначално написано от assd
Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Животът е адът описан в Библията!
basi otkade gi namira6 tez bre q dai nasam nekoqПървоначално написано от N0Rull5
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от N0Rull5
ю рок!
![]()
Винаги имаме да правим далеч по-добри неща, от колкото да киснем в някое кафе.
Кво кафе бреОтидеме на кръчма натрескаме се като прасета, гаджето даже пие повече от мен най-накрая управителя ни изхвърля, защото нямаме пари да си платим и ченгетата ни докарват до вкъщи
Мълчи уа критйен !!!
не ходим на кафе-идвамата мразим ..предпочитаме разхода из природата
офф ми говорим си..кфо мое да праим?да се ебем в кафето ли?![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.