.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

На кафе с гаджето

Kajete to4niq scenarii .. kakvo pravite kogato otidete na kafe s gajeto si? Ot izlizaneto .. do pribiraneto ne se kosete .. tva e ne6to kato na bazik :P :P

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Нямам гадже... Иначе си го представям много романтично.Гушкаме се,целуваме се,държим се за ръце.Ама мечти...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Нямам гадже... Иначе си го представям много романтично.Гушкаме се,целуваме се,държим се за ръце.Ама мечти...
    +1.. само дето аз си имам гадже но и ние правим такива неща..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    LuNaTa
    mi az s moq sme ot ot 1 godina veche i ne se hvashame za raze..prikazvame si ,celuvame se,pregrashtame se,obichainite neshta
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

az vi govorq .. ot izbora na masa .. prez temata na razgovor .. ta do tva koi pla6ta smetkata ...
    Yo!
    [size=6][color=green][b]

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    По принцип не ходим на кафе, а стоим в квартирата му. Като се случи - сядаме, поръчваме нещо. Аз запалвам фас и той почти винаги ми казва ”Ух, този навик трябва да го изкореним”, но аз нагло продължавам да дърпам никотина. После най-често той ми говори простотии и аз или се хиля като девствена седмокласничка или се червя като такава! Понякога когато не съм в насторение, почвам да му се сопкам, че използва думи като ”сера”, ”е*а” и пр. Ама рядко се случва.
    Много се държим за ръце, гъделичкаме се, ръфам му носа понякога. Много съм лигава.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Супер фен
    не знам ,я излизам само да водя жУвотните на паша у полето и ги прибирам - ма не е романтично , веднъж щеше да стане романтиката ама козЪта избега на по-тучна полянка и аз стар человек не можеш я стигне

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    По принцип не ходим на кафе, а стоим в квартирата му. Като се случи - сядаме, поръчваме нещо. Аз запалвам фас и той почти винаги ми казва ”Ух, този навик трябва да го изкореним”, но аз нагло продължавам да дърпам никотина. После най-често той ми говори простотии и аз или се хиля като девствена седмокласничка или се червя като такава! Понякога когато не съм в насторение, почвам да му се сопкам, че използва думи като ”сера”, ”е*а” и пр. Ама рядко се случва.
    Много се държим за ръце, гъделичкаме се, ръфам му носа понякога. Много съм лигава.
    ae te zemam za jena?

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от assd
    не знам ,я излизам само да водя жУвотните на паша у полето и ги прибирам - ма не е романтично , веднъж щеше да стане романтиката ама козЪта избега на по-тучна полянка и аз стар человек не можеш я стигне
    оле чоовек стига приказва така, на морето имах един врачанин колега направо щях да му избия зъбите кат почнеше така да приказва(в 99% от случаите)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    Цитирай Първоначално написано от assd
    оле чоовек стига приказва така, на морето имах един врачанин колега направо щях да му избия зъбите кат почнеше така да приказва(в 99% от случаите)

Животът е адът описан в Библията!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Винаги аз избирам темата,говорим за пари,коли и жени (не ме интересува дали на оная и харесва или не) и накрая винаги тя плаща сметката после ме изпраща до у нас и така
    basi otkade gi namira6 tez bre q dai nasam nekoq
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Винаги аз избирам темата,говорим за пари,коли и жени (не ме интересува дали на оная и харесва или не) и накрая винаги тя плаща сметката после ме изпраща до у нас и така
    ю рок!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Винаги имаме да правим далеч по-добри неща, от колкото да киснем в някое кафе.

Мега фен Аватара на sasha_90
    С бившия така и не ходихме на кафе.

Кво кафе бре Отидеме на кръчма натрескаме се като прасета, гаджето даже пие повече от мен най-накрая управителя ни изхвърля, защото нямаме пари да си платим и ченгетата ни докарват до вкъщи
    Мълчи уа критйен !!!

Супер фен Аватара на rakiQ
    не ходим на кафе-идвамата мразим ..предпочитаме разхода из природата

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    офф ми говорим си..кфо мое да праим?да се ебем в кафето ли?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си