- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- каква ми е грешката?!
Хм. За пръв път попадам на такъв индивид. Запознахме се преди 2-3 седмици. Много мила, винаги щастлива, а за красота да не говорим. Абе голяма красавица. Държеше се много мило с мен, ипращах си я до тях всеки ден. Позволяваше ми да ми я гушкам,понякога да ходим прегърнати, нищо повече. Е на мен ми беше достатъчно да помисля, че ме харесва и тя. Плюс това имаме общ приятел който ми каза, че се била интересувала от мен...
И то, че вчера излизаме с нея и още двама човека,тя се държеше ного странно. Едно такова одръпнато от менПопитах я дали има нещо, вика че няма нищо.Опитах се да я прегърна, а тя ми вика" не ме докосвай"
И точно тогава я питах дали иска да бъдем нещо повече от приятели,а тя чисто и просто" НЕ". Отряза ме,без заобикалки, направо и директно.
Сега не си говорим, незнам защо. Вече не си ходим заедно, в коридорите на даскалото се размианваме..Не разбрах какво стана. Как так изведнъж това момиче се одрапна от мен?! Дали не избързах с предложението да бъдем гаджета?!Вие какво мислите?!
кофти флирт
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
4estno kazano vsi4ko e adski slojno!!!
nqma da ti otgovarqm direktno,6toto nz detailite i moje da te obyrkam!!!
ti si preceni!...no edno syvet4e ot mene-nie momi4etata sme malko ili po skoro dosta stranni i 4esto pravim podobni ne6ta! potyrsi q pak,no milo,kato priqtel,pozdravqvai q v daskalo i s vremeto...6te vidi6 kvo 6e stane...risk gubi,risk pe4eli! ;]
adi veselo i pi6i kakvo e stanalo!!! ;]![]()
Ама ти си избрал възможно най-неподходящия момент, за да й предложишПървоначално написано от Миро
! Баш, когато ти е сърдита, естествено, че ще откаже... Но след като не знаеш защо е обидена, непременно трябва да разбереш защо. Чисто и просто си я питай "Къде сгреших?Какво не направих, както трябва? Нямаш право да ме държиш в неведение!" и така... Айде успехчета! \
/
аз що си мисля, че някой и е наговорил нещо и тя е повярвала хъх..![]()
Животът е адът описан в Библията!
и аз се сетих за това като прочетох тематаПървоначално написано от MiMcHeToOo
еми то.. друго обяснение не виждам..Първоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Класика в курвенския жанр, просто си е играела е стеб.
Да ви е весело и пивко на всички !
ми или си е играла с тебе,или се е притеснявала от другите 2ма 4овека. попитай си я "кво ти става"?
Как го каза само...Гадни думи, ама някакси хубаво звучатПървоначално написано от Весело другарче
Хахахаха...
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
аз бих направил така:
след като тя ми каже fuck you
ще й кажа : fuck you too bitch
и ше си одя![]()
и аз така мисляПървоначално написано от MiMcHeToOo
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
mda imal sam podobna situaciq i mnoo kofti se polu4iПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
moje i taka da e
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Според мен не си се държал правилно с нея и си прибързал, лоша грешка но поне вече знаеш какво да правиш когато харесваш момиче.
Да не би да се страхува от чувствата си ако има такива?Или някой да я е накарал да постъпи така?Или просто си е играла с теб и й е омръзнало?