Хм. За пръв път попадам на такъв индивид. Запознахме се преди 2-3 седмици. Много мила, винаги щастлива, а за красота да не говорим. Абе голяма красавица. Държеше се много мило с мен, ипращах си я до тях всеки ден. Позволяваше ми да ми я гушкам,понякога да ходим прегърнати, нищо повече. Е на мен ми беше достатъчно да помисля, че ме харесва и тя. Плюс това имаме общ приятел който ми каза, че се била интересувала от мен...
И то, че вчера излизаме с нея и още двама човека,тя се държеше ного странно. Едно такова одръпнато от мен Попитах я дали има нещо, вика че няма нищо.Опитах се да я прегърна, а тя ми вика" не ме докосвай" И точно тогава я питах дали иска да бъдем нещо повече от приятели,а тя чисто и просто" НЕ". Отряза ме,без заобикалки, направо и директно.
Сега не си говорим, незнам защо. Вече не си ходим заедно, в коридорите на даскалото се размианваме..Не разбрах какво стана. Как так изведнъж това момиче се одрапна от мен?! Дали не избързах с предложението да бъдем гаджета?!Вие какво мислите?!