- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам си 1 момче. Как да го сваля?
Zna4i kajete mi samo ne mi se podigravai vse oshte si na nqmam gadje az sam na 15 i si haresah edno mom4e no nz kak da go sfalq daite savet primeri plsss no bez da se ebavate
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Дай повече инфо.Той фр ли ти е,от къде се познавате,т'ва онова,той има ли някакво отношение към теб?Как да ти кажем,без да знаем нищо?
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
съгласна!!!искаме инфо,как да ти говорим по принцип?! ;]Първоначално написано от sexy_for_you
ако още някой се направи на "орижинал" с тухлите, ше се обеся
девойко, ше ти го кажа направо, за да няма тън-мън и празни надежди:
имаш ли добър външен вид, малко погледчета и усмивки стигат да налапа и оттам го остави да действа
нямаш ли добър външен вид - пускаш тема в раздела, че си самотна и ще те утешаваме
който, каквото иска да говори, но истината е това
ахаПървоначално написано от yuyuto
Животът е адът описан в Библията!
стига моляти се че пак ми стана мноо смешноПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Авторката не се е регистрирала и отваря нава тема със следното допълнение:
Mi poznava me se ot dosta vreme toi e kolko men i ot tazi godina poneje po4nah da u4a v grad ve4e do sega u4ah v selo i zapo4nahme po 4esto da se vijda me to kvo po 4esto vseki den daje sme i kom6ii i az zapo4nah da go haresvam oba4e nz kakvo da napravq kak da postapq i taka shte sam blagodarna ako mi kajete
Колегата отрази правилно ситуацията, дай ни снимка да преценим. Друго инфо не ни трябва.
Да ви е весело и пивко на всички !
ъмм .. според мен първо трябва да се увериш дали те харесва и той .. не да го питаш тва е яко тъпо ... но повеето мочета се плашат като някой им каже че ги харесва .. или пък се надуват и т.н .. та пак според мен се опитай да прекараваш повече време с него.. гушкай го по приятелски .. такива работи .. и да - важно е да си слушаш сърцето но не забравяй и разума .. помисли добре първо - наистина ли го харесваш или просто искаш да си имаш гадже.. и би ли рискувала приятелството ви за нещо по сериозно от което не е сигурно какво ще излезе?
еее вече прекалявате
!!!!!
ако толкоз искаш някви съвети за това как да го свалиш,поразгледай така малко и тогава пиши!
а такаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Е...комшии са..ти не четеш лиПървоначално написано от sasha_90
![]()
What you give is what you get!