- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислили ли сте да се самоубиете заради някои?
Мислели ли сте да се самоубите заради някое момче/момиче заради любовната мъка породена от него...и говоря да сте били на 1 крачка от самоубииството???
mlqte otidi na lekar stava li po to4nu na psiholog
апф.. ако бях на една крачка от самоубийството нямаше да го казвам на целия свят .. просто бих го направила... а ти май тва целиш.. да ни уведомиш, че ше си слагаш край на живота.. я се стегни!
Животът е адът описан в Библията!
мхм!Първоначално написано от MiMcHeToOo
И не, аз съм опитвала да се самоубия, заради себе си, не за глупости!Но ще ти кажа - това не е решението...на нито един "проблем"!!!
тва самоубиването е егойстична постъпка и глупава (от личен опит го знам) егойстична, защото ако умреш нараняваш много хора а след като си го направил значи не си помислил как ше се почувстват другите хора и тва е егойзъм.. глупава е щото живота ни е един и трябва да живеем.. аз също съм правила грешката да пробвам и не мисля да я повтарям повече.. просто късно осъзнах нещата който написах по нагоре..Първоначално написано от be_true
Естествено, че е егоистично!Човек първо мисли за себе си, рефлексите му го подтикват да се опази, чисто физически...после и психически...Както и да е, няма тук да разисквам моите нещастия...още повече, че те са минало.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Съгласна съм с теб!
точно така, недей да гледаш в миналото.. тва е най-гадното нещо.. да се връщаш към стари рани и гадни случки..Първоначално написано от be_true
![]()
не си заслужава да се самоубиваш заради никого ... в сми ... който и да еотебаваш и готово ..
тая иконка ме радва
и тая радва ...
Не!Била съм отчаяна но чак до самоубийство да стигна-не!
kakto kazaha po gore nqma smisal ot samoubiisvoto bqga6 ot problemite po dobre se ispravi sre6tu tqh i gi re6i idi pri mom4eto i mu kaji 4e neiska6 da jivee6 bez nego ili ne6to ot toq sort i 6e se oprai6 nadqvam se
не ............... не съм толкова деградиралПървоначално написано от adasdadada
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
НЕ,аз да не съм луда?![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Не. Не бих се самоубила заради някой. Никой не заслужава да се самоубивам за него.
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Първоначално написано от koalka
Мълчи уа критйен !!!
ми не, но съм мислел многкратно как да убия някого![]()
Az licno ne za segasha vidim po natatak ,no na moq poznata nai-dobrata priatelka se
sled kato priqtelia i q napusna...niama da kazvam kak se e...
![]()
dam i az sam kato teb MiMcHeToOoПървоначално написано от MiMcHeToOo
ina4e da opitval sam da se samoubiq no ne zaradi nqkvi si mirizlivi muhli, a zaradi po seriozno ne6ta, posledniq pat be6e kogato bqh bukvalno poludql i otka4il, psihqsal i kvo li o6te ne zarad itapiq mi ba6ta koito 6tqh da go prebiq bez rakata da mi trepne, .... toq 4ovek e sposoben da me izkara izvan kojata mi
o bojeeeeeeee
samoubiistvo
vseki ima ujasni momenti no e ogromna prostotiq da napravi6 ne6to takova
ima li v1ob6te po maloumno ne6to ot tva-i naistina e egoisti4no!
Jivota e predizvikatelstvo-priemi go! Jivota e pesen-pei q! Jivota e me4ta-os16testvi q! Jivota e igra-igrai q! Jivota e lubov nasladi mu se!
Първоначално написано от quench
![]()
подобно
абе то и аз бях за сериозни неща ама пак няма смисълПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
Хубава тема :
Ами да аз съм мислила да се самоубия заради едно момче с което се запознах в чата излизах ме ходих ме на Света гора, аз се влюбих в него и го обичам безкрайно , но се случиха някой неща и скъсах ме , не исках да го оставям но той ми каза нещо което не ми допадна не ми хареса , болката беше силна и така , много пъти съм се опитвала да се самооубия рязала съм си раката , гълтах хапчетата , но нищо не стана , незнам защо но съм готова на всичко за този прекрасен човек де да можеха и наще да разберат колко много значи за мене тойлипсва ми много но наистина съм готова да се самооубия заради момче което обичам с цялата си обич но предпочитам да умра до него да знам че последните моменти от живота ми са прикарани до този които обичам повече от собственото си семейство той означава много за мене , благодаря ви за тази тема по не разкривам чувства които са силни и от които много боли но истинската любов се намира с мъка болка и сълзи
![]()
![]()
![]()
Обичам го и съм готова да се самоубия заради него
Правил съм опити за самоубииство два неуспешни и един успешен![]()
А сега сериозно да мислил съм да се самоубивам заради момиче и то неведнъж, но ми доиде акъла в главата навреме
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму