- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислили ли сте да се самоубиете заради някои?
Мммм мислил съм си го, но не да си мисля да го правя, ами просто си помислих какво би станалоНо в никакъв случай не бих го направил... никога
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Искам да живея за него..
Не да умра.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
За някои хора бих дала живота си,но да се самоубивам-нивгаш не ми е минавало през акъла,и то за простотии.Една приятелка се опита няколко пъти ,за щастие неуспешно,но тя си е адски слабохарактерна и не се учудвам...вярно е ,че живота няма особен смисъл като се замисли човек,но трябва да се изживее и да му се надсмиваш именно заради тази липса на каквато и да е логика.![]()
Айде, айде.. пове4ето побъркани тийнове са мислели за самоубийство все някога![]()
Да, мислела съм. В някакъв момент когато съм зацикляла с 10000 проблеми на главата, които просто не зависи от мен да разреша.. мислила съм като ми е писвало от вси4ко. Оба4е ме е шубе, затва не го правя![]()
![]()
Робинята на Quench
никой на тази планета не заслужава да се самоубия за него/нея
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
ne,ne bih go napravila..tova ne bi spasilo lubovta po nikakav na4in i zatova deistvam po dr na4in-teglq edna maina na 4oveka i prodaljavam napred![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
samoubiistvoto ne e reshenie na problema bilo to zaradi liubovna mbka ili neshto drygo...vze mi se stegni i spri da se depresirash....
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
В момента съм на крачка от самоубийството заради всичките тъпи мнения из тоя форум...кфо ти самоубийство кфо ше постигнеш с него ?! НИЩОUseless...Въпреки че имах една съученичка която се самоуби точно заради такива простотий...кфо кЪт те е зарязал/а щом го е направил/а значи не те заслужава и просто дигаш глава и продължаваш напред...Isn`t so hard dude...
Не не бих,това е най-голямата глупост която може да направи човек.самоубийството не е решение за нищо то е бягство от проблемите.Първо смятам,че ми предстои да видя мн нови неща в живото било то хубави или лоши и аз искам да ги видя.Второ не смятам,че някое момче заслужава да се самоубия за него.Трето нищо няма да постигна с това,защото това момче ще продължи да си живее живота,а аз ще съм два метра под земята.Четвърто прекалено мн обичам родителите си,за да им причиня такава болка,заради един глупак които не е успял да ме оцени.И пето смятам,че съм силно момиче,което може да продължи напред.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Имал съм такива мисли и бях доста близо,но не заради НЯКОЙ,а заради поредица от кофти събития които ме сринаха тотално.Но реших,че трябва да живея живота си докрай дори и да има малко хубави моменти защото именно заради тях си заслужава.Тази тема е мястото Емотата да се развихрят.Както пишеше на една картинка "Ще се самоубия щото е модерно"![]()
![]()
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Да.Не бях чак на една крачка,но близо.Обмислях варианти,но осъзнах,че в живота има къде къде по-важни неща,за които да се живее,а не само заради един идиот,който не ти обръща внимание.Надживях го.Беше моментен психически срив.
П.П.Защо нападате?Може автора/авторката просто да се интересува,а не да иска да пробва![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Да, мислила съм. Накрая след много мислене разбрах, че няма никаква полза да го направя, защото него това не го интересува!![]()
![]()
![]()
Az sum mislil za samoubiistvo ama ne zaradi opredelen 4ovek a zaradi hilqdi pri4ini:lo6i spomeni kofti izjivqvaniq,vodene na nikv jivot i kvo li o6te neama priatelite me razobejdavaha a i neznam dali mi stiska o6te ne sum opitval :P
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....
Глупавите от любовна мъка се самоубиват, умните пишат стихове, а само най-умните не се влюбват![]()
![]()
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
Първоначално написано от quench
I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.
Ами мислила съм, но преди няколко години. Бях много зле, не мислех трезво. Добре, че не съм направила тая глупост. Сега знам, че животът е ценен и не трябва да се предаваме, не бих го направила!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
ако кажа че не съм мислила ще излъжа,но никога няма да ми стисне да си сложа край на живота,защото си го обичам и искам.А ако някой е решил да се мята,да си реже вените,да се нгълта с хапчета и т.н. да се замисли дали има смисъл да си слага край на живота заради някого на когото не му пука.То е казано Този за когото си заслужава да плачеш никога не би те разплакал същото е и със самоубийството
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
trqa sa stegne6..izlez s priqteli zabavlqvai se..ne misli za 4oveka zarad koito iska6 da sa samoubie6 p1k i nqma smisal 6t0t nz kfo ta o4akva..![]()
Така... всеки има трудни моменти, в които всичко ти е с главата на долу, мислиш, мислиш... и изход просто няма... и к'во да правим? Ай да си теглим въжето, защото не можем да измислим необходимото ни решение... обаче, тоя скапан живот е 90% трудни моменти, ако при всяка трудност решим да се самоубиваме...? Ние не сме като котките да имаме по 9 живота... Обаче, когато въпросния наш любим не ни обръща внимание, или ни е бил шута, и вече край, самоубииство, като че ли всички мъже/жени на планетата са се свършили... Има хора сираци, които никога не са почувствали майчина ласка, които цял живот да били отритвани от обществото, има бездомни които ровят по кофите за боклук, има болни хора, тежко болни, но кажете ми чули ли сте случай, където някои от тези хора да се самоубиват??? НЕ! Защото тези хора разбират шанса да са на тази планета, и че живота е един, тези хора се борят, искат да живеят... А кво правят тийнчетата??? Режат си вените, гълтат хапчета... НЕ! Силните хора не правят така... те се борят... А, и тва, от нашата гледна точка няма изход, не означава, че найстина няма!!!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...