- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислили ли сте да се самоубиете заради някои?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
неееееееее това е последнотоо нещо което бих направила!!!!!!! да се самоубия заради мом4е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abe az li4no ne no moi frki da i to mn 4esto no slava bogu vse o6te imam malko la4 akal da ne go pravqt.Spored men ne trqbva da si slaga6 kraq na jivota zaradi momi4e/mom4e za6otot vse edno nqma da sre6tne6 drug.No kakwo se kazva vseki re6ava sam za sebe si i kakwo iska ili dali moje da go ima !
Tu es un r
4есно да ти кажаПървоначално написано от adasdadada
преди бая години исках да си режа вените заради едно мом4е и добре4е една приятелка ме спря.в последствие след доста време,преди около 1 година разбрах 6то за 4овек е той от тая гледна то4ка 4е не го харесвам и разбрах 4е е нямало смисъл да правя такова не6то![]()
"Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"
еми никога сериозно и не бих го направила ....,но ми е идвало да си тегля куршума много често
Tova ne e re6enieto,no ponqkoga si mislim,4e ne mojem da izdurjim bez daden 4ovek i nqma da mojem da se spravim bez nego i taka na mnogo hora jivotyt svur6va!Az li4no ponqkoga izpadam v sustoqniq,v koito moje da se slu4i tova...Първоначално написано от adasdadada
![]()
Mislq 4e mn hora im e minavalo prez akyla tva nqkoga...no posle osyznavat kva golqma gre6ka bi bilo..I kvo 6te se postigne...Ni6to..Ne ne ...
O6te pove4e za mom4e..
Може да ми е минавало през ума като съм била по-малка, но винаги съм си казвала, че от такива неща няма смисъл. Какво печелиш като се самоубиеш? - Едно нищо. Само ще нараниш хората, които те обичат, защото такава постъпка би била прекалено егоистична.
AAAA TAV RLZПървоначално написано от heartless*charm
Q kaji kak da ubiq baba mi bez da me gepqt pri altopsiqta 4e sum az!
Gospodi moga da se zakleq,za mnogo ne6ta az kopneq no bql flag nikoga nqma da razveq,znam 4e e gadno da se vozi6 v troleq mizeriqta e lo6a ideq.Mnogo 4esto poglejdam kum nebeto svalqm glava i vijdam 4e jiveq v geto,blokove ot paneli,ulici 4erno beli....