Цитирай Първоначално написано от be_true
Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
Цитирай Първоначално написано от be_true
Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
апф.. ако бях на една крачка от самоубийството нямаше да го казвам на целия свят .. просто бих го направила... а ти май тва целиш.. да ни уведомиш, че ше си слагаш край на живота.. я се стегни!
мхм!
И не, аз съм опитвала да се самоубия, заради себе си, не за глупости!Но ще ти кажа - това не е решението...на нито един "проблем"!!!
тва самоубиването е егойстична постъпка и глупава (от личен опит го знам) егойстична, защото ако умреш нараняваш много хора а след като си го направил значи не си помислил как ше се почувстват другите хора и тва е егойзъм.. глупава е щото живота ни е един и трябва да живеем.. аз също съм правила грешката да пробвам и не мисля да я повтарям повече.. просто късно осъзнах нещата който написах по нагоре..
Естествено, че е егоистично!Човек първо мисли за себе си, рефлексите му го подтикват да се опази, чисто физически...после и психически...Както и да е, няма тук да разисквам моите нещастия...още повече, че те са минало.
Съгласна съм с теб!
точно така, недей да гледаш в миналото.. тва е най-гадното нещо.. да се връщаш към стари рани и гадни случки..