Не мога да разбера защо в България хората мразят богатите? Скоро бе направено проучване по въпроса и хората искат по-високи данъци за богатите, да им се вземе имуществото и какво ли още не. У нас има остра непоносимост към богарите и не мога да разбера от къде идва тая злоба.
И аз мразя нещастниците с коли за по половин милион - нарко босове и жените им, децата им и родата, които са престъпници. Но те са малко. Факт е, че когато хората видят млад човек, който е с костюм или кара нова кола (не такава за 500 000, а от тези до 30 000, които ги има под път и над път на лизинг) почват да го псуват.

Аз съм ЗА всеки, който може да изглежда като гъзар и гей защото е по-красив, всички жени да са облечени като кукли защото са по-красиви и не разбрах защо това те притеснява и те дразни. По-добре ли е жените да се носят като повлекани или е по-добре да изглеждат секси и да си обръщаш главата по тях? А ние мъжете по-добре ли е да изглеждаме като буци посерковци или да се стегнем и да отделим по 15мин на ден а външния си вид и да сме перфектни секси мъже?