За "Скъпи дрехи = Гъзар" не съм съгласна напълно, защото аз имам една ного богата приятелка, която е много човечна...НО не всички са такива. Някои се възползват от това, за да се издигнат над другите, да им покажат колко са по-велики като могат да си купуват най-новите модели телефони и маркови дрешки....И стават гъзари следователно...
За Фешънчетата....Ами то пак не се отнася за всички...По принцип трябва да са с прическа с гел, големи очила и да слушат хаус....Е, да ама не всички са такива! Повечето само се праят на такива. В скайпа си имах един абонат, който се пишеше: House Girl, но подписа и беше "pz Ivana - Nai dobrata.mp3 (music)" И понеже повечето са такива не всички харесват фешъните и ги смятат за геийове
За Куклите Барби....ами тука не мога да кажа нищо...смисъл...едно момиче трябва да се облича с розово, синьо, зелено...абе свежи цветове....А не да си хубят женствеността като слагат едни огромни войнишки панталони, блуза на Металика и си праят пиърсинг навсякъде....Аз повече възприемама "кукличките", отколкото металките..