- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа ли
Problema mi e malko slojen no nakratko kazano nikoga ne mi e vurvqlo s majete vse popadah na nepodhodq6ti i izliza 4e otkakto si zagubih devstvenostta sam spala kraglo s po edin na mesec koeto izliza mnogo samo 4e sega imam prekrasen priqtel i mnogo darja na nego no se 4ustvam guzna no me e strah 4e 6te me zareje ako mu priznaq istinata![]()
![]()
Ми Признай му![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Кое избираш?Приятелство или любов?От личен опит знам че двете нестава.
Pak sum az samo 4e se registrirah. Toi mi e kazval 4e ne e protiv iznevqrata (az ne mu izneverqam btw) samo 4e mi razkaza za nqkva deto q bili minali polovinata Varna (toi e ot varna) i mi stana super guzno 6toto ima hora koito mislqt taka za men
Dori ima edin koito ima edna super komprometira6ta snimka i kato hodim v negoviq kvartal sarceto me sviva![]()
Ми защто не си мислила на време,а сега по късно го осъзнаваш.Бъди с човек който, ти наистина го желаеш.Не само ей така,заради бройката.
My Face
Emi ne ne e bilo zaradi broikata prosto vse popadah na gre6ni hora, i ako sym hodila s nqkoi toi me e razkarval sled 2 sedmici max Taka kakto go napisah izglejda mnogo glupavo no sigurno sam prekaleno dover4iva s horata Vse pak ujasno sajalqvam no ne moga da promenq minaloto![]()
А аз,,до колкото разбрах е срещнала подходящ човек,дори се е променила заради него...Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
И защо да е нужно да споделяш такива неща-нито има връзка с взаимоотношенията ви,и още повече-минало е.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
А дали е по - добре после, ако го научи от някой друг приятел.дали тогава няма да я резне отново.Първоначално написано от tuka6na
My Face
Predpolagam 4e e malko veroqtno da nau4i no az dulboko v sebe si sum dobro su6testvo i se 4ustvam ujasno za6toto ne iskam da kriq ili da go luja no use6tam 4e ne sum nqkva k... i zatova ne iskam toi da me pomisli za takava i da me ostavi ..
А защо трябва да му го казваш? И да научи от някой миналото не може да ти промени, не мисля, че ще ти направи проблем.
Ami mai e taka no nqkaksi mi dotejava na surcetoПървоначално написано от hungry_vampire_f
Няма смисъл =]Първоначално написано от Say It Right
Нужно ли е да знае бройката ти. Според мен не е нужно. Не му казваш и толкова. Ако те пита овъртай. Кажи нещо от сорта, че може и да си имала други мъже, но те са притежавали само тялото ти, а той има сърцето и душата ти. Или просто кажи няколко, 4 или нещо от сорта.
Emi tam e rabotata 4e toi ne me pita i kato 4e li ne go interesuva oba4e na men mi e malko krivo 4e ne sum mu kazala istinataПървоначално написано от krem4et0
И каква е ползата да му кажеш? Само ще му направиш гадно. Аз ако бях нямаше да искам да знамПървоначално написано от Say It Right
![]()
Ако моето гадже не беше толкова невинен(разбирай девствен) като го взех, нямаше да ми пука за бройката. даже, ако ми кажеше, че е имал 20 момичета пред мен ще ми стане много по-тегаво. Не му казвай нищо и толкова. Поне докато не си сигрна, че и с това признание, той няма да си промени отношението към тебе. Успех!Първоначално написано от Say It Right
По мое мнение всеки трябва да си има своя тайна, за която да знаят най-близките му хора (говоря за приятели и роднини) или даже никой да не знае за нея. В твоя случай това трябва да си остане премълчано - съмнява ме, че приятелят ти би останал във възторг от предишното ти поведение, макар че той също няма право да те критикува за отминали неща, щом вече са променени... Според мен засега трябва да замълчиш, после, струва ми се, ще си благодарна, че си преглътнала за малко съвестта си![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Приятелят ми не иска да ми каже абсолютно нищо за предишния си сексуален и интимен живот. От едно страна ми е криво, че има неща за него, които не знам и които не желае да ми сподели - за мен той знае абсолютно всичко. От друга страна ако тръгне да ми разправя надълго и наширока за сексуалните си подвизи, ще ми стане много тъпо - ревнива съм. Така че, ако не те пита младежът, просто не му казвай - може да не желае да знае за миналото ти и да му стане криво ако започнеш да му разказваш. Ако те попита обаче не отказвай да му кажеш - това също е неприятно. Просто му поднеси информацията в по-приятен вид. Не му изтърсвай точни бройки - наблегни на факта, че винаги си попадала на грешни хора и той е първият, с когото се чувстваш толкова обичана и щастлива. В крайна сметка ти не го лъжеш - използвай факта, че си била и с други хора преди него, за да го накараш да се почувства по-добър от всички останали.
не му я казвай![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Кажи му,все пак това е минало.
Обичам само един човек и това съм аз.
Е зависи от него еАко наистина те обича ще те разбере... повето загърбваме миналото
![]()
Send Me An AngeL!
Добре, с колко мъже си била? 30?
И не че те укорявам, но след 5-тия, който те е изчукал и заебал след 1 или 2 седмици, не се ли позамисли?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
az bih mu kazala..,za6toto ni6to nemoga da kriq ot negoa i toi bi razbral vse nqkoga , koeto bi go naranilo mnogo ako darji na tebe
![]()