- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да му кажа ли
kvo po to4no si dlajna da mu kazva6ne razbiram za6to trqq da se 4uvstva6 guzna 4e ne si mu razkrila minaloto si-vapros na izbor
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Признай му ако те пита не го лъжи !!! Дълбоко се съмнявам че ще те попита "абе колко са те е**ли ?!?
Mersi 4e me nakara da se po4ustvam gadno no sama se obvinqvam dostata4no i vse pak nai vajnoto e kakvo stava sega priqtelq mi sa6to e bil s dosta momi4eta no toi ne se 4ustva guzen ottova a kolkoto do zamislqneto kogato nqkoi te narani mislish si 4e 6te namerish nqkoi dobar no razo4arovaniqta sledvat i vse pak ako se otkajem trqbva da si umrem sami i ako az se bqh otkazala nqmashe da sre6na edin prekrasen 4ovek ...za men e prekrasen vapreki 4e zaglejda mackite i im komentira cicite, no az ne mu se qdosvam zatova, vapreki 4e me naranqvaПървоначално написано от `Death`Whore``
А НА toshky ДА МУ ГО СЛОЖА НА АВАТАРА !!! КФИ СА ТЕЯ ПРОСТОТИЙ !!!
Na nego kato 4e li ne mu puka s kolko mom4eta sum spala i dori mi kaza 4e ne bil protiv iznevqrata no az se 4ustvam kato prestapnik koito e ubival hora i nqkak mi e krivo 4e ne sam napulno iskrena s nego no ot druga strana ako mu kaja istinata moje da me zarejeПървоначално написано от GregoryHouse
Щом е минало, няма проблем. А щом и той е на същия хал...съвсем. Пожелавам ти той да е човекът за теб. А за мацките...ти не виждаш ли хубави мъже? Спокойно, по-добре е да ги коментира пред теб, отколкото да им ходи по задниците зад гърба ти.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ami da moje da zvu4i sme6no ama kato sum s nego ne obra6tam vnimanie na hubavite mom4eta toi naistina e vsi4ko za men a mackite ot4asti gi komentira za da me drazni i naistina e hubavo 4e e 4esten i ako mi izneveri vsi4ko 6te mi kaje a ne da me luje (po temata az ne bih izneverila vapreki 4e sam imala vazmojnosti)Първоначално написано от `Death`Whore``
Re6enieto e izcqlo tvoe,ako iska6 iz4akai i kato se zblijite dostata4no mu priznai istinata.Uspeh!
има 1на песен на backstreet boys- as long as you love me... tam se pee:
....Don't care what is written in your history
As long as you're here with me...
I don't care who you are
Where you're from
What you did
As long as you love me...
та според мен няма безгрешни хора, ти си допускала грешки, но не си ходела с него и мисля,че трябва да му признаеш истината..обясни му,че си сгрешила просто защото си била доверчива..че мн държиш на него.. и прочие.. ако е момче на място ще те разбере..просто защото ти не си допускала грешки докато сте ходели..
Съгласна съм. Има неща, които трябва да се премълчават. Едва ли той ще ти има достатъчно доверие, че да погледне нещата от твоята гледна точка - променила си се, ала бала, дрън дрън, знае ли човек дали ще ти повярва?Първоначално написано от moncho
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Аз ако приемах навътре текстовете на лигави балади стара мома ще си останаПървоначално написано от MagnetiC
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
не му казвай или поне не му казвай точната бройка.. ако наистина държи на теб и е свестен ще му стане кофти..
обаче не мога да разбера как може един човек да те обича и да няма нищо против изневярата.. това нормално ли е?? аз ако обичам някого не бих искала той да бъде с други..![]()
Любовта е нещо абстрактно и строго индивидуално и няма критерии, спрямо които да се мери.Първоначално написано от fti4ka
В крайна сметка погледни го така - ако обичаш някой истински и знаеш, че да ти изневери, ще му донесе щастие - ще се жертваш без капка егоизъм. Всичко е много относително.
По-добре не му казвай. Все пак не знаеш как може да реагира... пък и всичко вече е минало, не можеш да върнеш времето назад и да поправиш грешките... Просто продължавай напред и бъди щастлива с твоя приятел![]()
Не му казвай-миналото си е минало.А ако той те пита нещо овъртай и кажи че не искаш и не ти е приятно да говориш за миналото си.Спомена че някой имал компроментираща снимка-ако по някакъв начин тази снимка стигне до приятеля ти му кажи че това е било грешка..че момчето те е наранило и за това не си искала да говориш за миналото ти..или нешо такова,все ще можеш да измислиш какво да му кажешУспех и не се притеснявай толкова
![]()
ако обичам някой истински и той иска да ми изневери значи той не ме обича което пък значи че не мога да съм с него щом като не ме обича.. не знам според мен това е нормално но явно има различни критерии за това какво е любов..Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Има разлика между любов и нагонПървоначално написано от fti4ka
Както и да е. Всеки има индивидуална представа за любовта. Тфа е.
Zdraveite mersi na vs koito pisaha 6toto po edin ili drug na4in mi pomognahte za6toto problema ne e vuv vruzkata mi a edinstveno v ugrizeniqta mi i ako me pita nqma damu kazvam broikata za6toto tova 6te go narani no nqma i da se pravq naistinata e 4e mnogo sa me ranqvali po edin ili drug na4in i moje bi sega namerih svoeto 6tastie. Priqtelqt mi sa6to e imal dosta priqtelki predi men dokolkoto razbrah i dori ponqkoga mi spodelq za tqh i istinata e 4e malko me boli ot tova no minaloto e minalo.
Абе честността е хубаво нещо, ама няма смисъл да му казваш според мен. Той би трябвало да е наясно, че си била и с други мъже, ама колко били ... ми подробности сеганяма нужда да задълбаваш повече, че момчетата сме и по-ревниви. Даже ако пита - не те съветвам да казваш бройки. "Няколко" е ОК.
Пък ако не те пита - изобщо недей дърпа дявола за опашката. Миналото си е минало - недей го вкарва насила между вас. Всеки прави грешки - недей се чувства виновна за минали работи - гледай напред.
![]()
Угризенията са самовнушения. Ти дефакто нямаш причина съвестта ти да те притеснява, сама си внушаваш, че ако не му кажеш, ще продължи да ти тежи. А не е така. Опитай се да погледнеш нещата от по-добрата страна, спестяваш му тази болка, която той не ти е спестил, като ти е разправялПървоначално написано от Say It Right
Има неща, които трябва да се премълчават. Чистата истина би убила човечеството.. Тъй като то не е готово да я приеме, не е съвършено
![]()
кажи му ако те пита. Така хем няма да го лъжеш, хем няма да си гузна че си го скрилаа ако държи на теб няма да му пука. Приеми го като тест
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Кажи му много ясно ..![]()
Любовта няма граници .. :>