.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Супер фен
    kvo po to4no si dlajna da mu kazva6 ne razbiram za6to trqq da se 4uvstva6 guzna 4e ne si mu razkrila minaloto si-vapros na izbor
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Признай му ако те пита не го лъжи !!! Дълбоко се съмнявам че ще те попита "абе колко са те е**ли ?!?

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Добре, с колко мъже си била? 30?

И не че те укорявам, но след 5-тия, който те е изчукал и заебал след 1 или 2 седмици, не се ли позамисли?
    Mersi 4e me nakara da se po4ustvam gadno no sama se obvinqvam dostata4no i vse pak nai vajnoto e kakvo stava sega priqtelq mi sa6to e bil s dosta momi4eta no toi ne se 4ustva guzen ottova a kolkoto do zamislqneto kogato nqkoi te narani mislish si 4e 6te namerish nqkoi dobar no razo4arovaniqta sledvat i vse pak ako se otkajem trqbva da si umrem sami i ako az se bqh otkazala nqmashe da sre6na edin prekrasen 4ovek ...za men e prekrasen vapreki 4e zaglejda mackite i im komentira cicite, no az ne mu se qdosvam zatova, vapreki 4e me naranqva

А НА toshky ДА МУ ГО СЛОЖА НА АВАТАРА !!! КФИ СА ТЕЯ ПРОСТОТИЙ !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Признай му ако те пита не го лъжи !!! Дълбоко се съмнявам че ще те попита "абе колко са те е**ли ?!?
    Na nego kato 4e li ne mu puka s kolko mom4eta sum spala i dori mi kaza 4e ne bil protiv iznevqrata no az se 4ustvam kato prestapnik koito e ubival hora i nqkak mi e krivo 4e ne sam napulno iskrena s nego no ot druga strana ako mu kaja istinata moje da me zareje

Щом е минало, няма проблем. А щом и той е на същия хал...съвсем. Пожелавам ти той да е човекът за теб. А за мацките...ти не виждаш ли хубави мъже? Спокойно, по-добре е да ги коментира пред теб, отколкото да им ходи по задниците зад гърба ти.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Щом е минало, няма проблем. А щом и той е на същия хал...съвсем. Пожелавам ти той да е човекът за теб. А за мацките...ти не виждаш ли хубави мъже? Спокойно, по-добре е да ги коментира пред теб, отколкото да им ходи по задниците зад гърба ти.
    Ami da moje da zvu4i sme6no ama kato sum s nego ne obra6tam vnimanie na hubavite mom4eta toi naistina e vsi4ko za men a mackite ot4asti gi komentira za da me drazni i naistina e hubavo 4e e 4esten i ako mi izneveri vsi4ko 6te mi kaje a ne da me luje (po temata az ne bih izneverila vapreki 4e sam imala vazmojnosti)

Re6enieto e izcqlo tvoe,ako iska6 iz4akai i kato se zblijite dostata4no mu priznai istinata.Uspeh!

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Ми Признай му
    луда ли си защо да му признава нищо не му казваи миналото си е минало
    +1

има 1на песен на backstreet boys- as long as you love me... tam se pee:
    ....Don't care what is written in your history
    As long as you're here with me...
    I don't care who you are
    Where you're from
    What you did
    As long as you love me...
    та според мен няма безгрешни хора, ти си допускала грешки, но не си ходела с него и мисля,че трябва да му признаеш истината..обясни му,че си сгрешила просто защото си била доверчива..че мн държиш на него.. и прочие.. ако е момче на място ще те разбере..просто защото ти не си допускала грешки докато сте ходели..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от moncho
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Ми Признай му
    луда ли си защо да му признава нищо не му казваи миналото си е минало
    Съгласна съм. Има неща, които трябва да се премълчават. Едва ли той ще ти има достатъчно доверие, че да погледне нещата от твоята гледна точка - променила си се, ала бала, дрън дрън, знае ли човек дали ще ти повярва?

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    има 1на песен на backstreet boys- as long as you love me... tam se pee:
    ....Don't care what is written in your history
    As long as you're here with me...
    I don't care who you are
    Where you're from
    What you did
    As long as you love me...
    Аз ако приемах навътре текстовете на лигави балади стара мома ще си остана

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    София
    не му казвай или поне не му казвай точната бройка.. ако наистина държи на теб и е свестен ще му стане кофти..

Голям фен
    Град
    София
    обаче не мога да разбера как може един човек да те обича и да няма нищо против изневярата.. това нормално ли е?? аз ако обичам някого не бих искала той да бъде с други..

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    обаче не мога да разбера как може един човек да те обича и да няма нищо против изневярата.. това нормално ли е?? аз ако обичам някого не бих искала той да бъде с други..
    Любовта е нещо абстрактно и строго индивидуално и няма критерии, спрямо които да се мери.

В крайна сметка погледни го така - ако обичаш някой истински и знаеш, че да ти изневери, ще му донесе щастие - ще се жертваш без капка егоизъм. Всичко е много относително.

Супер фен
    По-добре не му казвай. Все пак не знаеш как може да реагира... пък и всичко вече е минало, не можеш да върнеш времето назад и да поправиш грешките... Просто продължавай напред и бъди щастлива с твоя приятел

Не му казвай-миналото си е минало.А ако той те пита нещо овъртай и кажи че не искаш и не ти е приятно да говориш за миналото си.Спомена че някой имал компроментираща снимка-ако по някакъв начин тази снимка стигне до приятеля ти му кажи че това е било грешка..че момчето те е наранило и за това не си искала да говориш за миналото ти..или нешо такова,все ще можеш да измислиш какво да му кажеш Успех и не се притеснявай толкова

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Любовта е нещо абстрактно и строго индивидуално и няма критерии, спрямо които да се мери.

В крайна сметка погледни го така - ако обичаш някой истински и знаеш, че да ти изневери, ще му донесе щастие - ще се жертваш без капка егоизъм. Всичко е много относително.
    ако обичам някой истински и той иска да ми изневери значи той не ме обича което пък значи че не мога да съм с него щом като не ме обича.. не знам според мен това е нормално но явно има различни критерии за това какво е любов..

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe

ако обичам някой истински и той иска да ми изневери значи той не ме обича което пък значи че не мога да съм с него щом като не ме обича.. не знам според мен това е нормално но явно има различни критерии за това какво е любов..
    Има разлика между любов и нагон Както и да е. Всеки има индивидуална представа за любовта. Тфа е.

Zdraveite mersi na vs koito pisaha 6toto po edin ili drug na4in mi pomognahte za6toto problema ne e vuv vruzkata mi a edinstveno v ugrizeniqta mi i ako me pita nqma damu kazvam broikata za6toto tova 6te go narani no nqma i da se pravq na istinata e 4e mnogo sa me ranqvali po edin ili drug na4in i moje bi sega namerih svoeto 6tastie. Priqtelqt mi sa6to e imal dosta priqtelki predi men dokolkoto razbrah i dori ponqkoga mi spodelq za tqh i istinata e 4e malko me boli ot tova no minaloto e minalo.

Град
    София / Бургас
    Абе честността е хубаво нещо, ама няма смисъл да му казваш според мен. Той би трябвало да е наясно, че си била и с други мъже, ама колко били ... ми подробности сега няма нужда да задълбаваш повече, че момчетата сме и по-ревниви. Даже ако пита - не те съветвам да казваш бройки. "Няколко" е ОК. Пък ако не те пита - изобщо недей дърпа дявола за опашката. Миналото си е минало - недей го вкарва насила между вас. Всеки прави грешки - недей се чувства виновна за минали работи - гледай напред.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Zdraveite mersi na vs koito pisaha 6toto po edin ili drug na4in mi pomognahte za6toto problema ne e vuv vruzkata mi a edinstveno v ugrizeniqta mi i ako me pita nqma damu kazvam broikata za6toto tova 6te go narani no nqma i da se pravq na istinata e 4e mnogo sa me ranqvali po edin ili drug na4in i moje bi sega namerih svoeto 6tastie. Priqtelqt mi sa6to e imal dosta priqtelki predi men dokolkoto razbrah i dori ponqkoga mi spodelq za tqh i istinata e 4e malko me boli ot tova no minaloto e minalo.
    Угризенията са самовнушения. Ти дефакто нямаш причина съвестта ти да те притеснява, сама си внушаваш, че ако не му кажеш, ще продължи да ти тежи. А не е така. Опитай се да погледнеш нещата от по-добрата страна, спестяваш му тази болка, която той не ти е спестил, като ти е разправял Има неща, които трябва да се премълчават. Чистата истина би убила човечеството.. Тъй като то не е готово да я приеме, не е съвършено

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    кажи му ако те пита. Така хем няма да го лъжеш, хем няма да си гузна че си го скрила а ако държи на теб няма да му пука. Приеми го като тест
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    Far Away .. :>
    Кажи му много ясно ..

Любовта няма граници .. :>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си