- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самота
Kakvo mislite za samotata?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
e pa opredeleno e ne6to mn lo6o
ponqkoga 4ovek moje da zeme da izpqrka ( seriozno govorq )![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
голяма е кучка
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ем,ло6о не6то е....![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Определено ме е страх от нея, мразя да седя сама, камо ли да съм самотна за по-дълго време...
Според мен си има разлика между сам и самотен, аз лично наистина бягам от ситуации, които биха ме направили самотна, но често има моменти, в които оставам сама, за да мога да събера мислите си и да се отдам на релакс.Първоначално написано от koalka
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
зависи.. понякога ми харесва да съм сама.. в друг път не.. мога да кажа, че от доста време се чувствам самичка дори да има 1834848 хора около мен..Първоначално написано от Rossi46
![]()
Животът е адът описан в Библията!
да живее самотата..
Като съм сам вкъщи мога да си ударя една чикия, а като наще са около мен...
Мълчи уа критйен !!!
Съгласна!!!!!!!!! \Първоначално написано от kael
/
за товасе и се
!!!
имаме нужда от нея
нали се сещате за онези моменти в които искаме да останем сами .. без никой около нас?еми според мен тва е вид самото ала бала ... но иначе е отвратително нещо (като я виде ще я спукам от бой)
[quote=Fr
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Обичам да прекарвам време самичка.Обичам шумотевицата и многото хора,но на моменти имам нужда да съм само със себе си.Какво ли не бих дала за 3 часа всеки ден сама...нвм.
Иначе САМОТАТА не е хубаво нещо.Всеки има нужда от друг за едно или друго.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Самотата при мен е гост които не си е отивал от много време да не кажа от години такаче съм свикнал и не и обръщам внимание![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Мммм... зависи. Като цяло съм човек, който обича да прекава време сам със себе си. Обичам в къщи да съм сам, да си излизам сам, да ходя на кино сам... не е защото нямам приятели или нещо такова, просто обичам да съм сам. Доста мисли минават през главата ми и обичам да си вървя по улиците и да си мисля, да си разсъждавам.
Иначе, преди няколко месеца се почувствах наистина самотен. Беше точно след края на една доста важна връзка за мен и тъкмо бях получил малко шамарчета от живота и.. беше тежък период.
Но в крайна сметка, важното е да оцениш хората, които имаш до себе си и да даваш напред, пък... каквото стане![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Spored men da si sam e edno a da si samoten e drugo! Opredeleno e po tejko da si samoten ot tova e po trudno da se izmukne6, za6toto moje da si zaobikolen ot mn hora no da se 4uvstvash vse po su6tiq na4in vse edno tqh gi nqma.A Sam si kogato fizi4eski v momenta nqma nikoi do teb, no tova ne te kara da starda6 ili pone ne mnogo a ponqkoga daje te uspokoqva, relaksira6.Първоначално написано от koalka
кофти тръпка...