.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Стихове

Стихове

Незнам дали има такава тема, по скоро не намерих, та дайте това да е темата в която всеки да слага собствените си стихове
    Ето го и моят:
    Нова година
    (авторosko)

1.Нова година,
    празник голям,
    Ненчо я сипи
    ракия с айрян.

2.Наливай до горе,
    до дъно се пии,
    повярвай ракия,
    с айрян най-върви.

3.И вино щом има,
    и него сипи,
    и дай ми да пия,
    недей ме жали.

4.И весело дружно,
    ний тост да дарим,
    на тази година,
    да благодарим.

5.С идея за ново,
    с идея за нас,
    ний да навлезем,
    в Европата днес.

6.Късмет да желаем,
    с късмет да вървим,
    под новия флаг,
    в Европа сме нии.
    Вие сте
    BTW пиша стиховете под името Dosko така ме знаят приятелите

BOTEV FOREVER!!!!!!
    #6_a_6
    #Botev_forever
    #bia4i
    Have a Nice Chat!!!!!!

Мега фен
    Град
    София
    РАэдела е эа култура и ЛИЧНО ТВОРЧЕСТВО,което предполага,че който иска пуска стиховете си в отделна тема.
    А стиховете ти нещо не ми харесват.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на bEbsI
    Обичам да пиша любовни стихове не такива..
    Лично мнение ама тея не ме кефят.
    И не желая да ги слагам точно в тази тема.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Я СИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА БЕ КУРВИ! СТИХОВЕТЕ СА СИ МНОГО ДОБРИ ДАЖЕ! ЕВАЛАТА ПИЧ! \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    лИз-бЛиЗ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си