.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Урочасване?

Здравейте?
    Какво знаете за урочасването?
    Какви са признаците, когато някой те урочаса. И след колко време след като ти "баят" ти минава?
    ПЛС без ебавки.Който не вярва на тези неща нека да не пише.

Мега фен Аватара на quench
    ако вярваш силно, сложи си дриймкетчър над леглото

все пак да кажа, че самовнушението ти влияе, защото знаем за силата на психосоматичните въздействия

Признаците не са ли строго индивидуални?
    Аз знам, че ако усетиш, че някой те е урочасал (ъъ..не знам как ще усетиш) трябва да си измиеш очите с вода.
    Помня, че като бях малка, винаги, когато майка ми ми правеше прическа и излизахме, независимо дали навън или за у-ще, и ми завързваше един синец в панделката "против уроки"

нооо не знам да ти минава с 'баене'... освен ако не говориш нещо като 'леене на куршум', но то вече там е др работа.. не е 'против уроки'
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Аз съм си доста суеверна и вярвам, че наистина има урочасване и от баба ми знам, че има хора които имат "лоши очи" и дори и несъзнателно могат да те урочасат като например ти кажат "Какво хубаво дете" или нещо от сорта. Затова много хора носят на ръцете си червени конци или синьо око. Също така знам, че за да се предпазиш да не те урочасат, трябва да се "заключиш". Това става като си кръстосаш пръстите на ръцете(показалеца и средния), като си кръстосаш ръцете или като си кръстосаш краката, а за най сигурно и трите едновременно . А аз за да се предпазя от уроки нося на ръката си от тия гривнички с кръстчета, които ги правят по манастирите и се продават в църквите, и винаги преди да тръгна някъде се прекръствам.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си