- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата!
Някога разбиралили сте смисъла на думите "Да ти пръснат задника","Да те скъсат от секс" или това са само жаргони измислени от момчетата за да докажат превъзходство?Как мислите?Нека да пишат и момчета да чуем и тяхното мнение.
Еми,за мен е отвратително да ми говорят така.Но явно повечето хора трябва да се правят на мъжкари и като няма друг начин тоя..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Мда, обикновено някой умник като ми го каже това получава един прав десен между краката и желанието му "да ми пръсне задника" изведнъж изчезва. Много странно![]()
"Ще те скъсам от секс" звучи яко. На мен лично никой не ми пръска задника.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако гаджето ми каже нещо подобно няма да се притесня .
Но ако е друг ще изяде шамар..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Ice_Queen_
И аз така![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
hahahahah pryskachi na zadnici kude steeeeeeeeeeeeeeee![]()
are you fuckin' crazyПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Мм,за мен просто това са жаргони и не им обръщам внимание.Зависи кой го казва всъщност![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Оня ден получих смс от приятеля ми, в който пишеше ”Ще те разцепя като презряло динче у коленце (т.е. кол)”...Първоначално написано от johnny_depp
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
а ''гъзът ти ше яде баница''как ви звучи а ? преди малко го научих!
![]()
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Първоначално написано от sexita
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
еми мен тва много ме дразни...оба4е пове4ето мом4ета си мислят,4е така се правят на по-важни и можещи...самоизтъкват се![]()
Толкова е тъпо мом4е да каже на моми4е''ще те скъсам от секс''
или не що от тоя сорт...просто...после да забравят моми4ето да им пусне
Много са зле...
![]()
![]()
![]()
"Ще те скъсам от секс" би звучало в ушите ми като "Аве Мария" само и единствено когато приятеля ми го кажеА той наистина си го може...Да,има и такива простаци,които го казват за да се самоизтъкнат..от техните уста звучи доста долнопробно...да не говорим че 85% от тези,които го казват са девствени...
...
На мен лично,никой не ми пръска гъзаНе си го давам,дори и на гаджето...
...Тъй че на тия,които ми казват "Щти пръсна гъза",освен че ги съжалявам,не им и вярвам
Жалки са
![]()
Това ме изкефи.... Аз преди правех така, но вече се научих, че с думи боли повече - нещо от рода на "Като те гледам к'ъв си сладак (съркастично) само майка ти ще ти пусне и то от съжаление..." Или "Да беше х*й да ти го набием - то акъл...нестава" и т.н.Първоначално написано от hungry_vampire_f
"това са мъжки фантазии на комплексирани мъже"
Е не е мн приятно да ти говорят така,но кво да се прави..
Бъди себе си..
добре казано =D>Първоначално написано от bqsna_teenagerka
moq ne se izrazqva taka .. vse oshte , ama mai mi se kani :P mene kaot cqlo ne me byrka i ne mi prechi d sse izrazqva po-cvetushto :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
xaxa golemi majkari,nqma 6to....ako s tova se dokazvat....prosto nqmat 6ans....tova e nai-otvratitelnoto ne6to koeto mogat da kajat na edno momi4e.......neka da probvat da izrazqvat 4uvstvata si po drug na4in
![]()
![]()
Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!