.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Защо?

SuX
    Guest

Защо?

zashto sena mene se slu4va zashto si4ki momi4eta mi kazvat ne si moi tip ili stavash samo za fr zashtoto si4ki momi4eta okolo mene sa zaeti si4ki okolo mene si iamt gadjeta i se obi4at a az..sam si sam... ;(
    CoRrEctEd bY aB-uSeR
    заглавието на темата трябва да е написано на кирилица+темата не е за тук!

кой пък ти каза че сики момчета са заети? да не би само ти да си повредена и да си без гадже? Не си първата ама няма да си и последната без гадже ... и това че ти казват ставаш само за приятелка и тн. предполагам си е заради самата теб по няккакъв начин ... пробвай да промениш нещо в себе си

ам мисля че това е момче
    To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
    скайп: flight_of_the_phoenix

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe 6te si nameri6-tva li e nai-golemiq ti problem?!nqma da ostane6 sam,spoks
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

[quote=Fr
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

оф да ти имам проблемите честно..Кво от тва че си нямаш гадже а ..Това ли е най - важното за теб....Ще ти дойде и на теб времето стига рева
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Голям фен Аватара на Ruthless
    Явно попадаш на такива, но не се притеснявай, не всички са заети. Ако найстина има някаква конкретна причина, за да ти отказват, поинтересувай се, разбери какво не им харесва в теб и го коригирай.

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Не се отчайвай така! И твоят ред ще дойде, и ти ще намериш половинката си, с която ще си щастлив, и на теб ще ти завиждат.... Гледай напред и всико ще се подреди както трябва

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от SuX
    zashto sena mene se slu4va zashto si4ki momi4eta mi kazvat ne si moi tip ili stavash samo za fr zashtoto si4ki momi4eta okolo mene sa zaeti si4ki okolo mene si iamt gadjeta i se obi4at a az..sam si sam... ;(
    CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Ти си на 13-14..гадателка съм и знам
    Спокойно и твоето време ще си дойде.
    Има и по -важни неща в живота от гаджетата!!!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Защото не си срещнал подходящата.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    на земята жените са повече от мъжете кво още да ти кажа направи си извод за всеки влак си има пътници
    тиХо Ся

NIKOGA NIKOGA NIKOGA NIKOGA NIKOGA ne se samosajalqvai.taka izglejda6 jalak i v 4ujdite o4i.
    a po temata az sa6to v momenta sam sami4ka 6toto orqzah vsi4ki to4no po na4ina koito ti opisva6 4e ne sa moi tip i t.n
    i kvo ot tva ima vreme-za vseki vlak si ima patnici,a po moe mnenie patnicite za tvoq vlak prosto zakasnqvat.iz4akai gi

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Ruthless
    Явно попадаш на такива, но не се притеснявай, не всички са заети. Ако найстина има някаква конкретна причина, за да ти отказват, поинтересувай се, разбери какво не им харесва в теб и го коригирай.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    не се безпокой аз съм така от 16 години
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Защо?

Цитирай Първоначално написано от SuX
    CoRrEctEd bY aB-uSeR
    Май не се оглеждаш достатъчно... Невъзможно е да няма... Това, че ти не ги виждаш не значи, че ги няма... Все пак
    Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    за всеки влак си има пътници
    ...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на Blab
    "Защо" е думичка вълшебна,
    "защо" е думичка потребна.
    Чудесна дума е "защо",
    навред по земното кълбо...

ъъъ...не го мисли много...в рекламата на "Спрайт" са прави(май за 1-ви път)...когато отчаяно искаш нещо, то все повече се отдалечава от теб.
    "ЗАЩО" е думичка вълшебна)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си