- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Survivor 2
Мене ме кефи колежката и заради нея го гледам![]()
Мда, тоя е.Първоначално написано от rusalkata_
Иначе като племе май ще подкрепям Барбадоснищо че вчера загубиха...
А тая Цвети ли ква е там, ще я махнат - сигурен съм - че тя просто стоеше и зяпаше докато всички строяха ...![]()
хъхъ..
еми ше гледам ,ако няма кво друго да се върши иначе доста лесно ги прецених кой къв е от един поглед...тия "бизнес дами" и модели хич не са за там и тоя архитекта са толко изгорели ,че няма на къдесподер мен от жените най-голям шанс има бегачката ,а от мъжете....абе има повече потенциал
Аз уж го гледам...ако няма кво друго да праиш,не е най-лошо...
Маса гадно ми стана за тоя,даскала.Тия близначките са зле...Меги-то е готина,ама съм за китайчето![]()
П.П.Викат,че е син на една даскалка по руски...може...щото и двамата са някви азиатци ( =
[/b]Хаха има много по интересни предавания от тва нещо.Не съм гледала специалното издание нито пък ще гледам самото предаване.
на живо може да печен,но и на мен не ми харесва как се надува.Първоначално написано от sexita
иначе четох,че общо всичко участници са свалили 180 кг.ест после като са се прибрали са ги наваксали...
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Тея Барбадос, въпреки че бях първоначално за тях, много никакви са извъдиха...много дръпнати един от друг - като им дават интервютата, всеки говори против някого..., а пък на състезанията нито тактика, нито отборен дух...е как да спечелят?
Докато Тортуга са няк`ви много оптимистични и задружни
П.П. Абе, Светла, спортистката, много радва тая женаняква груба изглежда, а пък иначе забавна =]
А и оня пич с кюфтетата![]()
хъхъ..
Да гледам го,но първият сезон е по-добър.
и азПървоначално написано от kameliqbaby
![]()