.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Survivor 2

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мене ме кефи колежката и заради нея го гледам
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Мене от пръв поглед ми хареса митничарката :РРР
    и онзи, завършилия международно стопанство (май..), който беше с костюма...абе леко надут мяза ама прави впечатление поне
    хах тя говори доста странно.уби ме с тая реплика:"Митничарка.Те такова животно нЕма."
    другия да не е този,който е учил в Москва?

малееей а каква е тая грозофилка,наречена Цветелина?и била манекенка??? прилича на зомби.и като са я избрали в Сървайвър и все още не са я изгонили поне да помага на отбора,а в днешното издание тя само ги гледаше.а за изпитанието с тотема голяма част от вината за загубата на отбора й беше в нея,да не кажа цялата.мъжете се забавиха,за да й помагат и във водата.айде бе.като не може да помага на отбора да я гонят!
    Мда, тоя е.
    Иначе като племе май ще подкрепям Барбадос нищо че вчера загубиха...
    А тая Цвети ли ква е там, ще я махнат - сигурен съм - че тя просто стоеше и зяпаше докато всички строяха ...
    хъхъ..

Град
    София
    еми ше гледам ,ако няма кво друго да се върши иначе доста лесно ги прецених кой къв е от един поглед...тия "бизнес дами" и модели хич не са за там и тоя архитекта са толко изгорели ,че няма на къде сподер мен от жените най-голям шанс има бегачката ,а от мъжете....абе има повече потенциал

Цитирай Първоначално написано от sexita
    абе...кво стана вчера,че не го гледах
    Племето "Барбадос" имаха състезание за неприкосновеност (да съберат колкото се може повече вода в една кофа с тялото и дрехите си) и близначката Биляна спечели. Изгониха Цвети. А другата близначка се забива със стриптизьора.

Аз уж го гледам...ако няма кво друго да праиш,не е най-лошо...
    Маса гадно ми стана за тоя,даскала.Тия близначките са зле...Меги-то е готина,ама съм за китайчето
    П.П.Викат,че е син на една даскалка по руски...може...щото и двамата са някви азиатци ( =

[/b]Хаха има много по интересни предавания от тва нещо.Не съм гледала специалното издание нито пък ще гледам самото предаване.

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    абе...кво стана вчера,че не го гледах
    Племето "Барбадос" имаха състезание за неприкосновеност (да съберат колкото се може повече вода в една кофа с тялото и дрехите си) и близначката Биляна спечели. Изгониха Цвети. А другата близначка се забива със стриптизьора.
    оо..тоя стриптизьор и мен ме забиваше минлата година на рожденния ден на братовчед ми
    Жоро е страшен...много грешна визия си създава обаче.
    Не е казал колко визши образовния има,колко хиляди книги е прочел...неща които нямаше да му навредят и щеше да е по-интересен.
    Познавам го от 1-2 години и ми харесва повече на живо,истинската му визия...тук много се надува.
    А сега като се прибра да знаете...леле...той нали е мускулест,якичък....сега се е стопил.Каза,че бил свалил 12 кила..
    на живо може да печен,но и на мен не ми харесва как се надува.
    иначе четох,че общо всичко участници са свалили 180 кг. ест после като са се прибрали са ги наваксали...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Нямам време да го гледам

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Тея Барбадос, въпреки че бях първоначално за тях, много никакви са извъдиха...много дръпнати един от друг - като им дават интервютата, всеки говори против някого..., а пък на състезанията нито тактика, нито отборен дух...е как да спечелят?

Докато Тортуга са няк`ви много оптимистични и задружни

П.П. Абе, Светла, спортистката, много радва тая жена няква груба изглежда, а пък иначе забавна =]
    А и оня пич с кюфтетата
    хъхъ..

Да гледам го,но първият сезон е по-добър.

Цитирай Първоначално написано от kameliqbaby
    Само аз ли няма да го гледам?
    и аз

Аз познавам Станислав
    Ти ше свириш, а аз народни песни ше пея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си