.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

Не разбирам!!!!

Имам приятел, с който ходим от доста отдавна., но напоследък той се държи много странно. Казва ми че ме обича и в същото време, че не иска да е постоянно с мен. Не го разбирам това. Според мен когато обичаш някой искаш постоянно да си до него, и мислиш постоянно за него, а той казва, че не може да мисли постоянно за мен щото ще му омръзна. Моля ви дайте съвет. Какво според вас е това??

Град
    София
    Обича теб или вагината ти?

Но наистина има хора, които имат проблем с интимността и не могат да се отворят изцяло към една връзка. Може и той да е такъв, а може и да те има само секс и за това да не му трябваш за друго
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен
    Ами не мисля че има проблем с обвързването понеже в началото на връзката ни ме търсеше постоянно и искаше да сме заедно постоянно.

Ох...
    имаше една книжка / и преди съм го казвала.. за жалост/ , в която пишеше следното : това че някой показва обичта си по неразбираем,различен начин за вас,не значи че той не ви обича със цялата си душа!
    Не за всички любовта се изразява в един вид.."задушаване" на другия!!!
    Това че твоя приятел не умира от желание да е постоянно да е с теб,не значи че не те обича или е с теб само за секса.Извинявай всеки човек си има и други занимания освен гушкане,целувки и секс.На моменти не зависи от нас .

Друг е въпроса за това,което ти е казал че като мисли нон стоп за теб му омръзва.Като гледам подписа ти сте заедно от година.Обикновенно след година и нещо връзката става по сериозна ,а не толкова..детинска както в началото.Да,страстта изчезва малко или много.

И все пак спокойно.Поговори с него,наблюдавай го,дали е променен,колко е променен и т.н. и тогава си прави изводи.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Ами не смятам,че е само за секса,и съм съгласна ,че ако сте непрекъснато заедно има вероятност да си омръзнете,може би не иска да се чувства ограничен по някакъв начин. Все пак наистина всеки трябва да си има личен живот и да се занимава с него,не може по цял ден да се държите за ръка все пак,а колкото до началото на връзката-в началото винаги е така,после отношенията се поуспокояват и променят. Това в нокакъв случай не значи,че чувствата му са охладнели-просто човека си иска личното пространство
    Спрете Земята,искам да сляза...

Голям фен
    Ами той си има лично пространство. Излиза си с приятели всяка вечер. Ако аз не му се обада се сеща само като му стане скучно с тях.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Примири се.Ако продължи да се държи странно значи нещо има.

Виж това, че не иска постоянно да е с теб не означава, че не те обича!
    Просто не може постоянно да сте заедно...той иска понякога да излезе и с приятели някъде.Не го карай да се чувства виновен за това, защото ще се отдалечи от теб.

Може би сте си омръзнали...

babi_girl .. mi ostavi go malko az predi hodeh s edno mom4e su6tiq kato tebe za6to neiskam se da sum pri nego i ve4er 6to izlizam i ne mu zvuna.. tfa be6e mn mn tupo i mn se karahme i se drazneh zaradi tova i se mi vika6e ti ne me obi4a6 NE e taka prosto 4ovek se nujdae ot svoboda.. nemoga po cql den da visa pri nego ostai mom4eto malko nqma ti izbqga!!

А ти ако продължаваш да го осбебваш и да му се натрапваш...нема е надобре. Нали знаеш кЪт искаш да си мноо близо до слънцето ше се опариш. Отпусни му малко кайша бре...той пак ше те обича...

ГОДИНИ !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Ох...
    имаше една книжка / и преди съм го казвала.. за жалост/ , в която пишеше следното : това че някой показва обичта си по неразбираем,различен начин за вас,не значи че той не ви обича със цялата си душа!
    Не за всички любовта се изразява в един вид.."задушаване" на другия!!!
    Това че твоя приятел не умира от желание да е постоянно да е с теб,не значи че не те обича или е с теб само за секса.Извинявай всеки човек си има и други занимания освен гушкане,целувки и секс.На моменти не зависи от нас .

Друг е въпроса за това,което ти е казал че като мисли нон стоп за теб му омръзва.Като гледам подписа ти сте заедно от година.Обикновенно след година и нещо връзката става по сериозна ,а не толкова..детинска както в началото.Да,страстта изчезва малко или много.

И все пак спокойно.Поговори с него,наблюдавай го,дали е променен,колко е променен и т.н. и тогава си прави изводи.
    почти две години са заедно пък като гледам аз.. а иначе мисля, че си напълно права

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А ти ако продължаваш да го осбебваш и да му се натрапваш...нема е надобре. Нали знаеш кЪт искаш да си мноо близо до слънцето ше се опариш. Отпусни му малко кайша бре...той пак ше те обича...

ГОДИНИ !!!
    Съгласна съм!
    Остави го да диша,всеки човек има нужда от малко свобода.Аз лично не обичам да съм всеки час,минута с гаджето си.Обичам понякога да излизам само с приятелите си,но това не означава че ми е безразличен.Всеки човек се нуждае от малко свобода.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Обичаш го повече от колкото той теб

Понякога хората имат нужда от свобода. Има и такива.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си