.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Тестове

Тестове

iskam da vi pitam,zna4i maika mi razbra 4e py6a treva i po4na da mi pravi testove vsqka sedmica,testa e do 10 dena kajete ne6to za da produlja da si py6a a na testovete da izliza otricatelen,pi6ete

Град
    tam!!! (love) ~>
    нещото е да спреш да пушиш
    за кво си съсипваш живота от сега
    кво като излъжеш майка си,тя иска да ти помогне,по дяволите!!!

Цитирай Първоначално написано от GerSity
    Ахаха моля ти се, недей! Марихуаната трудно ще и съсипе живота.

А относно тестовете - поспри се малко докато майка ти се поуспокои.
    На колко си между другото?
    "Green for the money, gold for the honey!

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Цитирай Първоначално написано от HitsFromTheBong

Ти недей да знаеш много.
    Подобре да спре овреме отколкото после да съжалява.
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Цитирай Първоначално написано от bai-brother
    Ти недей да знаеш много.
    Подобре да спре овреме отколкото после да съжалява.
    Границата между тревата и другите наркотици е Огромна. Всичко зависи от това какъв човек си.
    Аз пуша трева от 5-6 години и никога не съм взимал друго. Просто трябва да си имаш принципи и да внимаваш с кой общуваш.

Значи имах един приятел, който също го разбраха,ама той не само пушеше ... та и на него всяка седмица тестове... Отговора е следния: караш твой приятел или прителка (който не употребява нищо) да се изпикае в едно бурканче или шишенце , ама задължително да може да се побере в джоба ти ... следващия път, когато вашите те накрат да отидеш до тоалетната ... топиш теста вътре и готово! Ако те карат да пикаеш в чашка просто изсипваш в нея чистата урина ....
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

нещото е да спреш да пушиш
    кво като излъжеш майка си,тя иска да ти помогне,по дяволите!!!
    4oveka ne te pita dali da pu6i treva a kak da q pu6i bez da razberat...

otgovor nai - prostoto ne6to.... kupuva6 orina...
    namira6 nekoi (moje ida ne e za pari) da ti dava orina i se pak kakvoto i da pravqt trqbva nasame da se izpikae6 nali.... emi tam e momenta da pusne6 ot 6i6ence a ne tvoita..

dravariant... ne pu6i6 izvestno vreeme i si sabira6 tvoq si (ma miri6e...)
    ma tfa go pravqt samo ako se sosetqt 4e ne tvoq.... ili sa napyt da se osetqt..

green pеасе

Съгласен съм с теб
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Пфф ай стига сте говорили глупости.По-лесно е да се пристрастиш към цигарите отколкотото към марихуаната.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

dam tova sus shishentcetooo e dobra ideq samo 4ee vashtee trqaa da sa ... da qdut domatite s koltcite za da ne se setat 4e moje da go napravish ii ako te nakarat da se ispikaesh pred tqh kvo praish ??/ sa shti kaja zimash edna sprintcovka ot 50 ili ot 20 kubika nai dobre prikrepqsh si q po nqkuv na4in za ....ili q vruzvash tam de da te znam iii taka kat stanesh s grub se edno pikash ii si pruskash hah znam 4e e brutalnooo noo vurshi rabota isprobvano e samo 4e trqbva da znaesh kogaa she ti zimat proba shtot ina4ee ne moje postoqno da hodish sus shpritc s pikna v gashtite hhaahah

е съмняваме чак пък да я гледат докато пикае...
    иначе тфа със чуждата урина в бурканче/шишенце/спринцофка си е най-оферта..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Може да пробваш с чай от бял равнец, прочиства. Също и много кисело мляко, черно кафе, дъра дъра. Не зная дали върши работа (само за равнеца съм сигурна от личен опит). Но чая е много гаден на вкус и трябва да се пийва по доста всеки ден.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

mi na 16 sum i ima edin problem pikaq pred neq nz nqkakvi dr mneniq ako imate

Баси поредната малоумница с тъпата темичка!
    лИз-бЛиЗ

a ti ako ne si su6tiq maloymnik,nqma6e da se izrazqva6 tolkova prosto taka 4e po dobre si trai

podkrepqm whisskas i vs dr... v smisal 4e sam bila v tvoita situaciq donqkade i ne savsem... zavisi si ot teb i ot otno6eniqta ti s maika ti no ako e pe4ena nqma 6to da ne i kaje6... az ne si priznavam ve4e nqkolko godini 6tot obi4am na6te prekaleno mn pak i iztarpqha prekaleno mn zaradi moite izcepki...ne 4e kato se nadlagvame vzaimno ne6tata sa po-dobre oba4e az za sebe si ne sam gotova da im go kaja(samo ot men ne sa go 4uvali o6te)
    ve4e 6 meseca ne sam barvala ne 6tot ne sam iskala, a 6tot tva na koeto si na pat da se podloji6 ubiva cqloto udovolstvie i otdelno sma4kva cqlata kultura,6tot tva e kultura, gledna to4ka i na4in na jivot...
    v interes na istinata mislq 4e whisskas vednaj mi kaza 4e 6tom poema6 riska da pravi6 malko ili mn neredno trqa da moje6 i da si ponese6 posledstviqta, a tai kato te slu6am ne si mn naqsno i moje bi go prai6 za da si 4ast ot masata... ddz ne me i e*e
    moq savet e da iz4aka6 nqkoq dr godina, da porastne6 i ako prodaljava6 da iska6 da pu6i6 nqma koi da te spira, za momenta e prepora4itelno da spre6 i to 6tot 6e te hvanat mi 6tot e jalko - ne si li sme6na na sebe si ? 6e stane6 sme6na i na horata okolo tebe zaradi koito nai-veroqtno go pravi6...
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Може да пробваш с чай от бял равнец, прочиства. Също и много кисело мляко, черно кафе, дъра дъра. Не зная дали върши работа (само за равнеца съм сигурна от личен опит). Но чая е много гаден на вкус и трябва да се пийва по доста всеки ден.

mislq che tova e nai-dobrata oferta

Цитирай Първоначално написано от Whisskas

Не е ли жалко... Къде ми били големите пушачи...
    Кой ме вика?

Часът е 13.30... Направил съм си главата още от 9:00 и се чувствам перфееектно. Сам съм, размишлявам си, цикля си, пия си кафенце и се наслаждавам на почивния ден който си взех за да свърша нещо което отпадна. Няма да похабявам почивния ден я.

Няма навалица, няма хейтъри, няма автобуси, няма работа...
    Днес сме само аз и зелената ми приятелка :P

Разбираш ме...

Цитирай Първоначално написано от Whisskas

Не е ли жалко... Къде ми били големите пушачи...
    Кой ме вика?

Часът е 13.30... Направил съм си главата още от 9:00 и се чувствам перфееектно. Сам съм, размишлявам си, цикля си, пия си кафенце и се наслаждавам на почивния ден който си взех за да свърша нещо което отпадна. Няма да похабявам почивния ден я.

Няма навалица, няма хейтъри, няма автобуси, няма работа...
    Днес сме само аз и зелената ми приятелка :P

Разбираш ме...
    Все едно описа мен!!!! Честно ти казвам!!! хахаха Същия съм си!!!
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Мой познат ги лъжеше тия тестове ... кат0 пие преди теста много вода ..
    там кисело мляко и кво ли не още ... пък и може да разредиш урината с вода ... би трябвало да се получи
    но моят съвет е да спреш тия Л***а
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си