- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Това го знае всяко хлапе!"
Чухте ли за новото предаване по бТВ?На мен ми се струва адски яко и ме блазни идеята да се запиша. Все пак си мисля, че няма начин да няма някакви уловки. Та какви са тия въпроси чак толкова трудните от 1-ви до 5-ти клас? Айде там природознанието беше гадно, ама все пак
100% възрастните (след 40) няма да се справят, ама на мен ми е малко по-прясно и сигурно на тия до 20-20 и нещо няма да им е толкова трудно
http://hlape.btv.bg/
това е проста игра на обща култура
впрочем, за да й разгледам правилата горе-долу, инсталирах си една игра, има я в Замундата
Гадни са въпросите. И впрочем някои неща, които казват на малките, голям човек би ги отрекъл. Например казва им се, че на нула не се дели, а то се дели и се получава безкрайност. Има уловки.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Има уловки и то достагледах на Стани Богат как питат някакъв на около 45 години от кое анимационно филмче е Гаргамел...човека и представа си нямаше
а аз имах малко спомени и се сетих
![]()
Точно там е работата, че на повечето хора им липсва именно общата култура.Първоначално написано от quench
![]()
И все пак не мога да се сетя за чак толкова трудни въпроси до 5-ти клас. Трябва да се разровя из учебниците![]()
А ще ми дадеш ли линк или поне ми кажи как се кава,плсс. [-o<това е проста игра на обща култура
впрочем, за да й разгледам правилата горе-долу, инсталирах си една игра, има я в Замундата
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
и аз ще я дръпна....,а иначе не тряя ли да си до 5 клас за да се запишеш![]()
Готина е идеята![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Ще си струва да го гледам![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Петокласници vs Възрастни.Първоначално написано от find_m3
![]()
Дидке не си ли малко голяма за да се записваш![]()
Не, трябва да си пълнолетенПървоначално написано от MG-X-Power
Идеята е да докажат, че хлапетата са по умни от нас
![]()
И най-унизителното е, че като загубиш или се откажеш трябва да кажеш: "Това го знае всяко хлапе, но аз НЕ!"Хаха... баси гаврата
![]()
spored men tova predavane 6te e interesnop1k da vidim
Любопитно ми е за шоуто....кога започва?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
na 15 septemvri ot 18 4asaПървоначално написано от gabrielka@a
Трябва да сме готови да понасяме всички и всякакви поражения \Първоначално написано от CooL^GirL^^^
/
ммм игричката е интересна ,ама всеки път трябва да чакаш оня да говори иначе е яко.хих аз стигнах до 10 хиляди![]()
![]()
въпроса ми беше елементарен всъщност обаче не знаех как е отговора на английски и играх на слука
и кофтито е ,че е направено за американци ....за щати те питат ,забележителности пък аз от къде да знам
![]()
ще бъде забавно!мисля да го гледам.ще има яко смях.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
CooL^GirL^^^, записвай сеЩе те гледам. Пачелиш един зрител и в мое лице. Мисля, че предаването ще бъде интересно
![]()
Ники, не знам дали ще успея да преживея поражение от петокласникПървоначално написано от MG-X-Power
Иначе мога да губя, ама от дете 7 години по-малко от мен... не знам
![]()
Шадоуче, ще погледам първите няколко пъти и ще видя дали си заслужава![]()
CooL^GirL^^^, няма ли вече да ходишНе изглежда толкова трудно и е забавно, жалко, че съм на училище и гледам отвреме-навреме само повторенията. Искам да те видяяя как ще ги пребориш малчовците
![]()
Ами аз се записах още в началото, ама още не са ми се обадили![]()
Сигурно ги е страх да не им взема парите![]()