- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Тестове
podkrepqm whisskas i vs dr... v smisal 4e sam bila v tvoita situaciq donqkade i ne savsem... zavisi si ot teb i ot otno6eniqta ti s maika ti no ako e pe4ena nqma 6to da ne i kaje6... az ne si priznavam ve4e nqkolko godini 6tot obi4am na6te prekaleno mn pak i iztarpqha prekaleno mn zaradi moite izcepki...ne 4e kato se nadlagvame vzaimno ne6tata sa po-dobre oba4e az za sebe si ne sam gotova da im go kaja(samo ot men ne sa go 4uvali o6te)
ve4e 6 meseca ne sam barvala ne 6tot ne sam iskala, a 6tot tva na koeto si na pat da se podloji6 ubiva cqloto udovolstvie i otdelno sma4kva cqlata kultura,6tot tva e kultura, gledna to4ka i na4in na jivot...
v interes na istinata mislq 4e whisskas vednaj mi kaza 4e 6tom poema6 riska da pravi6 malko ili mn neredno trqa da moje6 i da si ponese6 posledstviqta, a tai kato te slu6am ne si mn naqsno i moje bi go prai6 za da si 4ast ot masata... ddz ne me i e*e
moq savet e da iz4aka6 nqkoq dr godina, da porastne6 i ako prodaljava6 da iska6 da pu6i6 nqma koi da te spira, za momenta e prepora4itelno da spre6 i to 6tot 6e te hvanat mi 6tot e jalko - ne si li sme6na na sebe si ? 6e stane6 sme6na i na horata okolo tebe zaradi koito nai-veroqtno go pravi6...
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand