- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Странно може да звучи, но имам бръчки!!!
moje bi se polu4iha e fondutena koito ne spiram da macam ili pudrata koqto slagam otgore ne sa ot nedospivane 6toto ne sa po o4ite makar 4e i tam imam no ne sa torbi4ki a br14ki i okolo ustata ot mnogo smqh.strah me e kato stana na 30 na kvo 6te prili4am.daite s1veti kak da se spravq s tqh i za nekvi polezni fonduteni ako ima takiva
Всеки човек има бръчки-никои не е с перфектно изгладено лице!!
А по принцип съм чела тук в интернет,че меда въздеиства мн добре на кожата и изглажда бръчките...
Ето ти и една маска:
1. Смеси две чаени лъжици мед с две чаени лъжици топло прясно мляко.
2. Нанесете с масажни движения върху добре почистеното лице. Седете с маската 10 мин.
3. Измийте с топла но не гореща вода. Най-добре е водата да бъде ниско минерализрана или трапезна вода .
Пробаи- мн е яка!!
И един съвет- недеи да се мацотиш с фондютени и пудри,защото така си запушваш порите..кожата не може да диша..и оттам идват ''наи-добрите приятели на тиинеиджарките''-пъпките...Само я застаряваш по този начин![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Botox ili lifting...![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
Като за начало гледай да понамалиш използването на фон дьо тен и пудра, особено на пудра, защото тя изсушава кожата, а това води до по-бързото и набръчкване. Също така си има кремове за под очи и за зоната около устата, които предпазват от бръчки. Дори съм виждала специални маски за бръчките около устата. Но трябва да знаеш, че всеки има бръчки, дори и бебетата от момента на раждането им когато проплакват се появяват бръчици. Те са съвсем нормални и са от мимиките, и човек неможе да живее като мумия(да не се смее и да не говори) за да ги избегне.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Спокойно души4ке,и аз имах на челото понеже често ама много често надигах вежди.Сега нямам ,тъй ,че свиркай си![]()
това най-вероятно са сенки около очите едни тъмни кръгове от недоспиване!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Намали грима до минимум.Спирала и гланц/червило са ти достатъчни.
За премахването на грима около очите използвай подходящи продукти(за сваляне на очен грим,съобразени са с това,че кожата там е много нежна).Когато го правиш бъди внимателна,не търкай,за да не разтегнеш кожата и да стане по-зле!Между др спирала лесно се маха със зехтин![]()
Не вярвам бръчките ти да са в напреднал стадии,най-вероятно някое хубаво кремче против бръчки ще ти свърши добра работа![]()
точно така!!! =D>Намали грима до минимум![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!