- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ме е страх да не се развали
Ъъъ..Виж,жената е разведена и има дете.Аз съм дете на разведени родители-вече от 2 години.Баща ми е на 41г. и има приятелка която е на 20г.(ненормална работа..ма ко да се прави..).Е повярваи ми всеки път гогато ходя при него да го видя,тая бяга като попарена..Обиждам я ,псувам я...постоянно отнася критики,а аз съм само на 16.
Мислиш ли ,че ще ти бъде приятно и ти да бъдеш обиждан от 16-17 годишно хлапе,и да знаеш,че нищо не можеш да направиш освен да си траеш?
+ това ти си на 23!!Прекалено млад си!! Живота е пред теб.Самостоятелен си ,сам си изкарваш прехраната..Каде се забоде точно в нея?Огледаи се на около и виж колко хубави момичета има,колко много избор имаш!!
И още нещо-ти не си сигурен дали тя те обича или пък е влюбена в теб,просто защото ако беше,нямаше да имаш таини от нея.Не знаеш как тя ще реагира ако разбере,че си бил в затвора,нали-значи не я познаваш.Пич, хората се женят,живеят по 15 години та даже и повече заедно и финала е развод,дела,обиди и т.н....Не си мисли,че имаш реален шанс да си задълго с нея....Извиняваи,че съм толкова директна,ако не ти хареше мнението ми (а мисля,че няма да ти)просто го игнорираи![]()
Интересно ми е какво е на другите мнението във форума.Чао и Успехи все пак![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п