.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124

Тема: 20 млрд лв

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    UnaBle_to_LoVe_U

Пиленце,
    я ми кажи честно, ти схвана ли смисъла на темата???

И какво общо има етноса на един човек и езика на който говори с предполагаеми 20млрд. бюджетен излишък???
    Имаше нещо и за власт. Пък и като реша ще го кажа..к'во ме бърка дали е на място или не. В момента всичко ми е такава бъркотия, че хич не ми пука много много за нищо! Така че ..правя това, което ми кефне в момента..пиша това, което ми дойде на ум в момента..нападай ме колкото искаш. И не само ти. Но сега това ми е най-малката грижа. А ако питаш защо все пак пиша..защото си измислям някакви забавления, за да забравя нещо
    А защо мислиш, че ти и твоите нестабилни, емоционални изблици трябва да насират една тема, която е сравнително по-различна и ителигентна о останалите...
    Ходи да си "кефваш" (бтв кеф е турска дума, драга ми Смехурке... Защо говориш на турски??) в някоя от другите теми, с другите надути пачи...
    Нали се изказах и по темата и то свястно, какво те бърка, че съм добавила и отговор на незададен въпрос?!
    Няма да ми казваш къде да ходя, за да си правя веселото, надявам се да ти е ясно. Или може да ми казваш, но глас в пустиня...
    "..с другите надути пачи..." не ме познаваш. Не можеш да кажеш каква съм. И все пак нито съм надута, нито съм "пача"

ПП. като не знаеш какъв ми е проблема в момента, моля не се подигравай с такива иронични " защо мислиш, че ти и твоите нестабилни, емоционални изблици ".

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Подпомагането на социално слабите е безмислено в дадената ситуация, защото е по-добре да се осигури работа, а не социални помощи...
    Nali vus vtoria si post obiasnih 4e ciganite(tiah viziram kato socialno slabi tui kato pove4eto bulgari imat rabota ili pone mogat da si nameriat takava) sa bili nomadski plemena i jiveiat i do den dne6en kato takiva.Sledovatelno ne moje izvednuj da im kajete rabotete,kypete si apartamenti v paneleni blokove,ne prosete bla bla...Prosto niama kak da stane.Triabva da se podsigyriat finansovo purvo i posle leka po leka da se kyltivirat.Toest ako znaiat 4e imat podsigyreno jili6te za koeto ne pla6tat i i im se dava niakakva syma vseki mesec s koiato da mogat da prejiviavat te niama da imat nyjda ve4e da prosiat,da kradat,da napadat i decata im 6te imat vuzmojnost da pose6tavat y4ili6te(kato se ima predvid 4e y4ebnicite za tiah 6te sa bezplatni) i taka sled 1-2-3 pokolenia ne6tata 6te sa zna4itelno po-dobri.Ne mojete prosto da im dadete rabota sled kato ne sa nay4eni da rabotiat.

Град
    У нас Си (=
    аз пък си правя веселото като се подигравам на такива надути пачи, като теб...
    и хич не ме и интересува какъв ти е проблема- хората с реални проблеми не седят да си правят веселото по форумите

и може да съм глас в пустиня, но поне проявявам някаква мисловна дейност, за разлика от твоето "свястно" мнение
    Изобщо не ми се занимава с глупостите ти. Само ще ти кажа, че не е хубаво да омаловажаваш нечии проблеми още повече, че нямаш идея за какво са. И все пак са и здравни, и с едно момче(това е далеч по-несериозно от другото).
    Пък за това, че не проявявам мисловна дейност..я да те видим и ти в такъв момент до колко трезо ще мислиш. Ако си направиш труда да поразгледаш някои от коментарите ми може и да си промениш мнението.

Мисли си, че съм надута..хич не ми дреме

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Идеята е, че трябва да се създават условия за трудова заетост, а не да се даряват пари безвъзмездно, на хора които няма да си мръднат пръстта...
    Da znam kakvo ima6 predvid i napulno te razbiram no spored men davaiki rabotni mesta na hora koito ne sa hodili na y4ili6te,ne sa nay4eni na red i disciplina,koito osven vsi4ko dryga sa i jertva na rasizum e kato da pravi6 dypka vuv vodata.V Germania(sujaliavam 4e samo tazi strana davam za primer no prosto za neia imam pone niakakva predstava kak stoiat ne6tata tam tui kato gledam nemski programi i sledia predavania v koito se govori to4no za problema koito imat te sus socialno slabite i bezrabotnite) ima stra6no mnogo hora koito naro4no ne iskat da rabotiat za6toto znaiat 4e durjavata 6te gi podsigyri.Tova e yjasno i go znam no puk ot dryga strana 4rez tezi pomo6ti se dava 6ans na decata da hodiat na y4ili6te i da se izmuknat edin den ot mizeriata.Su6to taka davat sigyrnost na horata 4e dori da izgybiat rabotata si poradi sukra6tenia,zlopolyka ili ne6to drygo niama da ostanat avtomati4eski na ylicata.Az ne kazvam da im se osigyri jivot v lyks a da im se predostavi vuzmojnost da prejiviavat bez da se nalaga da kradat i napdat za hrana.

(Btw spored men i polovinata bulgari mogat da se pi6at socialno slabi s minimalna zaplata 100-120lv(ne sum sigyrna za to4nata syma no razbrah 4e e niakude tam) i detski 16lv(nikoi ne me popravi v predi6nia mi post taka 4e iavno naistina sa tolkova) kato se ima predvid kakvi sa cenite )

UnaBle_to_LoVe_U Еи негар не ми са праи на хитлер е смешен Ае кат си голямо газе даваи махаи тр. и ци. от даржавата ама тес прикаски можеш само по форумите да ги говориш Относно какво целя ако още малко продалжиш да говориш таи ще видиш кфо целя не бои се и ако имаш някаф проблем ела да го разрешим битка Да видим дали устата ти знае толкова на живо
    Ако си емо....Заповядай !!!!
    ...//___//
    ..//___//

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Идеята е, че трябва да се създават условия за трудова заетост, а не да се даряват пари безвъзмездно, на хора които няма да си мръднат пръстта...
    Da znam kakvo ima6 predvid i napulno te razbiram no spored men davaiki rabotni mesta na hora koito ne sa hodili na y4ili6te,ne sa nay4eni na red i disciplina,koito osven vsi4ko dryga sa i jertva na rasizum e kato da pravi6 dypka vuv vodata.V Germania(sujaliavam 4e samo tazi strana davam za primer no prosto za neia imam pone niakakva predstava kak stoiat ne6tata tam tui kato gledam nemski programi i sledia predavania v koito se govori to4no za problema koito imat te sus socialno slabite i bezrabotnite) ima stra6no mnogo hora koito naro4no ne iskat da rabotiat za6toto znaiat 4e durjavata 6te gi podsigyri.Tova e yjasno i go znam no puk ot dryga strana 4rez tezi pomo6ti se dava 6ans na decata da hodiat na y4ili6te i da se izmuknat edin den ot mizeriata.Su6to taka davat sigyrnost na horata 4e dori da izgybiat rabotata si poradi sukra6tenia,zlopolyka ili ne6to drygo niama da ostanat avtomati4eski na ylicata.Az ne kazvam da im se osigyri jivot v lyks a da im se predostavi vuzmojnost da prejiviavat bez da se nalaga da kradat i napdat za hrana.

(Btw spored men i polovinata bulgari mogat da se pi6at socialno slabi s minimalna zaplata 100-120lv(ne sum sigyrna za to4nata syma no razbrah 4e e niakude tam) i detski 16lv(nikoi ne me popravi v predi6nia mi post taka 4e iavno naistina sa tolkova) kato se ima predvid kakvi sa cenite )
    мо ти предлагаш плацебо, а не панацея демек, от мандат на мандат да става по-зле положението

с 20 млрд ще си упиш вот за 30 години напред така ^^

Цитирай Първоначално написано от Българска SS легия
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Имате ги
    Имате властта да ги използвате по лично усмотрение в полза на другите
    Не можете да ги откраднете

Давайте, предложете какво реално ще направите с тях и според вас след вашите действия какви отрицателни или положителни последствия ще има

Бъдете максимално изчерпателни, според интелектуалните си способности

РЕДАКТИРАМ (едва ли някой ще ми прочете вторият пост):
    представете си, че разпределяте бюджетен излишък
    Ще създам националсоциалистическа партия, ще изчистим страната от такива като теб и други подобни чифути, ще върна България на българите
    хехе, нека не броим милионите пъти, в които съм побеждавал в словесен спор, вкл. и в размяна на обиди цялата псевдо-нацистска гилдия (да, правилна дума за форума - 5-има души с по 20 профила)

не си интересен, другарю

лошото за теб е, че не си и нацист - нацистите са били интелигентни хора, които са постигнали нещо в живота си, макар и да е било на гърба на народа си - а ти си уличен хулиган, който си мисли, че като се бие по мачовете, помага на родината си ^^

докажи ми,че греша
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    аз пък си правя веселото като се подигравам на такива надути пачи, като теб...
    и хич не ме и интересува какъв ти е проблема- хората с реални проблеми не седят да си правят веселото по форумите

и може да съм глас в пустиня, но поне проявявам някаква мисловна дейност, за разлика от твоето "свястно" мнение
    Изобщо не ми се занимава с глупостите ти. Само ще ти кажа, че не е хубаво да омаловажаваш нечии проблеми още повече, че нямаш идея за какво са. И все пак са и здравни, и с едно момче(това е далеч по-несериозно от другото).
    Пък за това, че не проявявам мисловна дейност..я да те видим и ти в такъв момент до колко трезо ще мислиш. Ако си направиш труда да поразгледаш някои от коментарите ми може и да си промениш мнението.

Мисли си, че съм надута..хич не ми дреме
    Онези хора, които мразиш също имат проблеми, ама това не пречи на тъпите ти изказвания..
    А май си мислиш, че си и центъра на вселената...
    затова твоите проблеми нито ме иинтересуват, нито ги използвай за извинение за безмерните дивотии, които си издрискала тук

по тази логика, аз примерно ако съм неизлечимо болен, трябва да почна да избивам хора сигурно и да се оправдавам със проблемите си...
    скрий се в някоя дупка и се самосъжалявай...

Отноно мнението на слънчицето...

няма такава опция...
    Когато човек е здрав- трябва да работи...
    не случайно казах, че социални помощи и пенсии трябва да се изплащат при определени условия...
    А за безработни- има бюра по труда, да получават социални помощи само ако са регистрирани там и докато си търсят работа, ако откажат 3 оферти или бъдат дисциплинарно уволнени от три места... спират се помощите...
    паразитите не са ни нужни...

Относно нациста..
    ако на такъв като теб поверят да се оправя с бюджетен излишък, ще си глътнеш граматиката и сам ще се вкараш в затвора...
    Бе я възирай Турчин гаден. Мразя ги и какво? Всеки има право да прави това, което иска.

момче, не се набутвай, пак ще станеш смешен

споко, когато в едно хипотетично бъдеще твоят любим режим дойде на власт, ти ще получиш идеалната работа за човек с твоите способности - да работиш в медна мина

момче, не се набутвай, пак ще станеш смешен

споко, когато в едно хипотетично бъдеще твоят любим режим дойде на власт, ти ще получиш идеалната работа за човек с твоите способности - да работиш в медна мина

А ти ще си един от тези нещастници на снимката
    едва ли

такива хитри и гадни копелета като мен лесно се обръщат като фурнаджийски лопати

в най-лошият случай ще съм ти надзирател на смяна

виж, помисли така - зад нацистите какви капитали стоят и зад комунистите-евреи - какви?

май някой компенсира, че е утайката на съвременното общество,а?

аржентиснкото злато вече го няма, за да ви покрива в световен мащаб задниците

аз съм на печелившата страна

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    quench, ти беше намекнал нещо за инвестиция. Моето решение с бюджетния излишък за наливане на пари в производството, не е ли инвестиция?
    Прави сте заз пустеещите земи, а какво ви е мнението за животновъдството? В България масово ядем чуждно месе, а не наше. Не може ли да се инвестира в тази сфера?
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Цитирай Първоначално написано от aLL|aLoNe
    quench, ти беше намекнал нещо за инвестиция. Моето решение с бюджетния излишък за наливане на пари в производството, не е ли инвестиция?
    Прави сте заз пустеещите земи, а какво ви е мнението за животновъдството? В България масово ядем чуждно месе, а не наше. Не може ли да се инвестира в тази сфера?
    да, ама ти предлагаш некви решения и резултати, които биха действали в една затворена система демек, не отчете, че във формулите има множество променливи, както и че самите формули са стари

инвестицията ще в това да развием отредената ни роля в ЕС - ако се справим, ще сме цвете

земите са некво допълнение

чудно е как някой може да напише толкова думи и постът му да съдържа нулево количество информация

явно единственият източник на информация за твоя милост са книжките като тая в подписа ти и "Сянката на Цион" и прочее

отвори очи и погледни реално на живота

такива като мен те управялват, а ти трябва само да служиш вярно - нищо повече не се изисква от теб

убий един от нас - друг ще го замести

ние сме безсмъртни

съжалявам те толкова е ужасно реалността да се подиграва с идеалите ти

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Още съм доста "боса" в икономиката Обаче интересна тема стана
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Темата е отишла по дяволите, ако питате мене.
    Забравих да я наблюдавам, и последно четах към 6-та страница.
    Ся прочетох до 8-ма, и вие на някво икономически спор с примеси на политика сте го обърнали....
    Баси...
    - Всички авто-части на едно място!

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Темата е отишла по дяволите, ако питате мене.
    Забравих да я наблюдавам, и последно четах към 6-та страница.
    Ся прочетох до 8-ма, и вие на някво икономически спор с примеси на политика сте го обърнали....
    Баси...
    къде икономика без политика брееееее??!!

като нямаш конюнктура, в която да манерврираш, ква икономика ще имаш?

анрахична?

Град
    Интернационален
    Бих дал предимство на тежката и военната промишленост, ще се строят постоянно нови заводи и т.н. Също така ще се опитаме да преизпълним 5 годишния план за 4 години =D>
    ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от Бoлшевик
    Бих дал предимство на тежката и военната промишленост, ще се строят постоянно нови заводи и т.н. Също така ще се опитаме да преизпълним 5 годишния план за 4 години =D>
    ей, подстрекатор

поне пиши, че се шегуваш, ебаси

Град
    СССР
    Цитирай Първоначално написано от Бoлшевик
    ей, подстрекатор

поне пиши, че се шегуваш, ебаси

Като гледам, ти си повече анархист, отколкото комунист, нали?
    Комунизма не е остарял.Просто е малко подранил.Ако се беще изпълнил когато човешкото съзнание е озряло сега всички щяхме да живеем по добре и по богато!На земята има предостатъчно блага и ще го осъзнаем едва когато започнем да взимаме по равно!
    "...Unbreakable Union of freeborn Republics,
    Great Russia has welded forever to stand.
    Created in struggle by will of the people,
    United and mighty, our Soviet land!..."

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Някакъв остров в Пасифика, палат там и лайф ис лайф, ест и едно скромно каще на възможно най високата точка в планините в Перу(ако случайно света се наводни)
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Цитирай Първоначално написано от Nekasa4a
    Някакъв остров в Пасифика, палат там и лайф ис лайф, ест и едно скромно каще на възможно най високата точка в планините в Перу(ако случайно света се наводни)
    лелее, копеле, ако четеше и кво пише в темата, щеше да си нобелов лауреат!

Град
    Пловдив
    То търпение се иска да прочетеш темата...
    Много ги обичам такива, дето четат първото мнение(демек темата) и пускат своето, без да прочетат какво пише в темата въобще.
    Не предполагат, че темата може да е поела на друга посока...

Много ги обичам такива, дето четат първото мнение(демек темата) и пускат своето, без да прочетат какво пише в темата въобще.
    не е и важно - нали самот е са единствените значими създания във вселената?

хехе

Град
    Пловдив
    не е и важно - нали самот е са единствените значими създания във вселената?

хехе
    Е чак във вселената...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си