- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 20 млрд лв
Нали се изказах и по темата и то свястно, какво те бърка, че съм добавила и отговор на незададен въпрос?!Първоначално написано от exploitedteen
Няма да ми казваш къде да ходя, за да си правя веселото, надявам се да ти е ясно. Или може да ми казваш, но глас в пустиня...
"..с другите надути пачи..." не ме познаваш. Не можеш да кажеш каква съм. И все пак нито съм надута, нито съм "пача"
ПП. като не знаеш какъв ми е проблема в момента, моля не се подигравай с такива иронични " защо мислиш, че ти и твоите нестабилни, емоционални изблици ".
Nali vus vtoria si post obiasnih 4e ciganite(tiah viziram kato socialno slabi tui kato pove4eto bulgari imat rabota ili pone mogat da si nameriat takava) sa bili nomadski plemena i jiveiat i do den dne6en kato takiva.Sledovatelno ne moje izvednuj da im kajete rabotete,kypete si apartamenti v paneleni blokove,ne prosete bla bla...Prosto niama kak da stane.Triabva da se podsigyriat finansovo purvo i posle leka po leka da se kyltivirat.Toest ako znaiat 4e imat podsigyreno jili6te za koeto ne pla6tat i i im se dava niakakva syma vseki mesec s koiato da mogat da prejiviavat te niama da imat nyjda ve4e da prosiat,da kradat,da napadat i decata im 6te imat vuzmojnost da pose6tavat y4ili6te(kato se ima predvid 4e y4ebnicite za tiah 6te sa bezplatni) i taka sled 1-2-3 pokolenia ne6tata 6te sa zna4itelno po-dobri.Ne mojete prosto da im dadete rabota sled kato ne sa nay4eni da rabotiat.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Изобщо не ми се занимава с глупостите ти. Само ще ти кажа, че не е хубаво да омаловажаваш нечии проблеми още повече, че нямаш идея за какво са. И все пак са и здравни, и с едно момче(това е далеч по-несериозно от другото).Първоначално написано от exploitedteen
Пък за това, че не проявявам мисловна дейност..я да те видим и ти в такъв момент до колко трезо ще мислиш. Ако си направиш труда да поразгледаш някои от коментарите ми може и да си промениш мнението.
Мисли си, че съм надута..хич не ми дреме
Da znam kakvo ima6 predvid i napulno te razbiram no spored men davaiki rabotni mesta na hora koito ne sa hodili na y4ili6te,ne sa nay4eni na red i disciplina,koito osven vsi4ko dryga sa i jertva na rasizum e kato da pravi6 dypka vuv vodata.V Germania(sujaliavam 4e samo tazi strana davam za primer no prosto za neia imam pone niakakva predstava kak stoiat ne6tata tam tui kato gledam nemski programi i sledia predavania v koito se govori to4no za problema koito imat te sus socialno slabite i bezrabotnite) ima stra6no mnogo hora koito naro4no ne iskat da rabotiat za6toto znaiat 4e durjavata 6te gi podsigyri.Tova e yjasno i go znam no puk ot dryga strana 4rez tezi pomo6ti se dava 6ans na decata da hodiat na y4ili6te i da se izmuknat edin den ot mizeriata.Su6to taka davat sigyrnost na horata 4e dori da izgybiat rabotata si poradi sukra6tenia,zlopolyka ili ne6to drygo niama da ostanat avtomati4eski na ylicata.Az ne kazvam da im se osigyri jivot v lyks a da im se predostavi vuzmojnost da prejiviavat bez da se nalaga da kradat i napdat za hrana.Първоначално написано от exploitedteen
(Btw spored men i polovinata bulgari mogat da se pi6at socialno slabi s minimalna zaplata 100-120lv(ne sum sigyrna za to4nata syma no razbrah 4e e niakude tam) i detski 16lv(nikoi ne me popravi v predi6nia mi post taka 4e iavno naistina sa tolkova) kato se ima predvid kakvi sa cenite)
UnaBle_to_LoVe_U Еи негар не ми са праи на хитлер е смешенАе кат си голямо газе даваи махаи тр. и ци. от даржавата ама тес прикаски можеш само по форумите да ги говориш
Относно какво целя ако още малко продалжиш да говориш таи ще видиш кфо целя не бои се
и ако имаш някаф проблем ела да го разрешим битка
Да видим дали устата ти знае толкова на живо
![]()
![]()
Ако си емо....Заповядай !!!!
...//___//
..//___//
мо ти предлагаш плацебо, а не панацеяПървоначално написано от slun4ice
демек, от мандат на мандат да става по-зле положението
с 20 млрд ще си упиш вот за 30 години напред така ^^
хехе, нека не броим милионите пъти, в които съм побеждавал в словесен спор, вкл. и в размяна на обиди цялата псевдо-нацистска гилдия (да, правилна дума за форума - 5-има души с по 20 профила)Първоначално написано от Българска SS легия
не си интересен, другарю
лошото за теб е, че не си и нацист - нацистите са били интелигентни хора, които са постигнали нещо в живота си, макар и да е било на гърба на народа си - а ти си уличен хулиган, който си мисли, че като се бие по мачовете, помага на родината си ^^
докажи ми,че греша
Бе я възирайПървоначално написано от exploitedteen
Турчин гаден. Мразя ги и какво? Всеки има право да прави това, което иска.
момче, не се набутвай, пак ще станеш смешен
споко, когато в едно хипотетично бъдеще твоят любим режим дойде на власт, ти ще получиш идеалната работа за човек с твоите способности - да работиш в медна мина
![]()
едва лиПървоначално написано от Българска SS легия
такива хитри и гадни копелета като мен лесно се обръщат като фурнаджийски лопати
в най-лошият случай ще съм ти надзирател на смяна![]()
виж, помисли така - зад нацистите какви капитали стоят и зад комунистите-евреи - какви?
май някой компенсира, че е утайката на съвременното общество,а?
аржентиснкото злато вече го няма, за да ви покрива в световен мащаб задниците
аз съм на печелившата страна![]()
quench, ти беше намекнал нещо за инвестиция. Моето решение с бюджетния излишък за наливане на пари в производството, не е ли инвестиция?
Прави сте заз пустеещите земи, а какво ви е мнението за животновъдството? В България масово ядем чуждно месе, а не наше. Не може ли да се инвестира в тази сфера?
да, ама ти предлагаш некви решения и резултати, които биха действали в една затворена системаПървоначално написано от aLL|aLoNe
демек, не отчете, че във формулите има множество променливи, както и че самите формули са стари
инвестицията ще в това да развием отредената ни роля в ЕС - ако се справим, ще сме цвете
земите са некво допълнение
чудно е как някой може да напише толкова думи и постът му да съдържа нулево количество информация
явно единственият източник на информация за твоя милост са книжките като тая в подписа ти и "Сянката на Цион" и прочее
отвори очи и погледни реално на живота
такива като мен те управялват, а ти трябва само да служиш вярно - нищо повече не се изисква от теб
убий един от нас - друг ще го замести
ние сме безсмъртни
съжалявам тетолкова е ужасно реалността да се подиграва с идеалите ти
![]()
Още съм доста "боса" в икономикатаОбаче интересна тема стана
![]()
къде икономика без политика брееееее??!!Първоначално написано от thefreak
като нямаш конюнктура, в която да манерврираш, ква икономика ще имаш?
анрахична?![]()
![]()
![]()
Бих дал предимство на тежката и военната промишленост, ще се строят постоянно нови заводи и т.н. Също така ще се опитаме да преизпълним 5 годишния план за 4 години =D>
ПРОЛЕТАРИИ ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ - ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!
ей, подстрекаторПървоначално написано от Бoлшевик
поне пиши, че се шегуваш, ебаси
![]()
Комунизма не е остарял.Просто е малко подранил.Ако се беще изпълнил когато човешкото съзнание е озряло сега всички щяхме да живеем по добре и по богато!На земята има предостатъчно блага и ще го осъзнаем едва когато започнем да взимаме по равно!Първоначално написано от Българска SS легия
"...Unbreakable Union of freeborn Republics,
Great Russia has welded forever to stand.
Created in struggle by will of the people,
United and mighty, our Soviet land!..."
Някакъв остров в Пасифика, палат там и лайф ис лайф, ест и едно скромно каще на възможно най високата точка в планините в Перу(ако случайно света се наводни)![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
лелее, копеле, ако четеше и кво пише в темата, щеше да си нобелов лауреат!Първоначално написано от Nekasa4a
не е и важно - нали самот е са единствените значими създания във вселената?Първоначално написано от thefreak
хехе