Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
@sherry,фалшивият филатропизъм е отвратителен.Цялата инициатива със "Спасете един си кой" е мизерна".Когато насочвате вниманието към едно единствено дете,дори и да съберете пари за него,не мислиш ли че по този начин концетрираш вниманието само върху него..и милиони други деца с увреждания остават на заден план??????
Това е толкова егоистично и жалко.
Не,не ми отговаряй,въпроса е риторитечен.
Знаеш ли, ше ти отговоря, за мен въпросът не е риторичен.
Не е жалко, а хубаво. Да помогнеш на някой. Който и да е. Не можем да направим така, че всички да са щастлвии и здрави, но това значи ли, че трябва да се откажем?!

Пращах смс-и за едно момченце, което се нуждаеше от операция. Следях развитието на ситуацията дълго време. Сега прочетох, че детето е претърпяло операцията и засега донорът е успешно приет. Детето се чувства мнгоо добре, мечтите му отново са живи, надеждата му е силна! Знаеш ли какво огромно удоволствие изпитах, когато видях снимката на него и майка му, щастието, изписано по лицата им! Да, аз не мога да помогна на всички нуждаещи се, но ако мнгоо хора обърнат внимание на тези деца, то спасените ще са много повече! Не е жалко да помагаш, а да стоиш острани и да се отвръщаваш...