.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Guest

Девствеността

Чудех се къде да пусна тази тема, защото има леко дискусионен характер...
    Така, на 18 години съм и съм девствена. Преди да се почне с глупавите нападки, ще отбележа, че нямам комплекси относно външния си вид - не съм красавица, но имам слабо тренирано тяло, не съм отблъскващо грозна и т.н. в този дух, сещате се. Имала съм гаджета, имала съм и така наречените "сериозни връзки" (сериозни дотолкова, доколкото могат да бъдат такива без секс...), имало е и случаи, в които открито са ми казвали, че искат да спят с мен и само толкова.
    Когато бях на 16 и половина, се опитаха да ме изнасилят и почти успяха. Това доста ме травмира, въпреки че за първи път говоря за случая тук (на никого не съм го казвала) - и известно време изобщо не можех да помисля за секса като за нещо нормално. Преодолях това, мина време, имам друг поглед върху нещата и сексът ми се вижда естествен и нужен. Добре, тогава защо всички, които знаят за девствеността ми (не че афиширам този факт пред огромната част от хората), ме гледат като инзвънземно и не могат да ми повярват (в това число и сегашният ми приятел)? И откога стана норма да правиш секс от 13-годишен, иначе минаваш в графа "задръстен"?

Град
    LuNaTa
    vqrno e che vsichki pochnaha ot mn malki da pravqt sex,ama vse pak seki sam si reshava koga da zapochne polov jivot.i sporedm men nqma nishto losho da si devstvena na tvoqta vazrast,osobeno kato se znae kakvo ti se e sluchilo..nz dr kvo da kaja shtoto mai ti nishto ne si pitala po konkretno nali?
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Според мен това че си девствена не означава че си задръстена или нещо подобно. Напротив даже си е за поздравления, тъй като в днесшно време много малко момичета успяват да се запазят до тази възраст....А колкото до момичетата на 13 които са напред с материала....ми струва ми се супер глупаво, те по-скоро го правят за да са "модерни" (те така си мислят) отколкото защото наистина искат и са готови да го направят (тва е лично мое мнение). За мен първия път е нещо доста специално и...важно за едно момиче и не мисля, че е правилно да го направиш с някой, който току що си срещнал...трябва да е с някой, който обичаш и на който имаш доверие...

Супер фен Аватара на rakiQ
    секса се превърна в мода за жалост!

сега повечето пикли са готови да им счупят джамовете и на 12 год ....нямам думи

според мен човек е готов да прави секс когато се чувства готов за това
    това не трябва да те притеснява а напротив защото явно че не си от 'курвите' който са изгубили бройката си още на 16 год.

Град
    Асеновград, България
    Ами не мисля, че попадаш в графа "задръстен" ако си девствен/а на 18.
    Статистики сочат, че тинейджърите започват да поумняват и да не бързат със секса. Все пак много момичета и момчета водят полов живот на 13/14 години, без да имат елементарни познания, което не е никак правилно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Защото в стремежа си тези 13-годишни,които спомена,да изглеждат по-големи и да са по на "ти" с нещата от живота и секс почват да правят и да пушат и да се друсат и какво ли още не.Просто ако едни от тях си мислят,че е адски глупаво да запазиш девствеността си,то останалата част не са по-мъдри,просто са пропуснали факта,че да си тъп вече не е модерно.Кой ти знае какво е себеуважение,достойнство и срам?Та нали едикоя си от не знам си кой клас вече била правила секс цели 3 пъти и сега тряба да я настигнем?Нали е по-важно да те имат за "готин" и да си част от стадото-плющялки?Тая теме вече ми е толкова банална,че ми се повдига...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Ми не си задръстена!Просто някой момичета колкото мен и по-малки си мислят,че секса е за здрасти и затова така се получава,понякога ...ама и ти си позакъсняла

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен
    Не си задръстена,спокойно ухаухауха

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз правих секс за първи път почти на 21, а на 22 станах модератор на раздел "секс"(и не само, де). Не мисля, че съм грозна, не съм смотана и задръстена. Просто съм заклета романтичка, вярваща в принца на бял кон(може би). Не съжалявам и не ми пука кой какво мисли. А и повечето ми приятелки(като се замисля май всички) са почнали след 18 и си сформираме 1 компания от късно "отворени" задръстенячки. Не ми пука изобщо. Радвам се, че е с някой, с който си е струвало и си е заслужавал моето отдаване.

Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ми не си задръстена!Просто някой момичета колкото мен и по-малки си мислят,че секса е за здрасти и затова така се получава,понякога ...ама и ти си позакъсняла
    С кое е позакъсняла бе,скъпа?Ама сексуалната ви култура е толкова бедна,че нямате елементарни познания в областта на секса.Ти знаеш ли,че едва на 23г. тялото е напълно готово да извърши полов акт,защото тогава спира да се развива?Знаеш ли заради глупостта ви да бързате до къде може да се стигне?И не стига,че се давате лесно,ами че и не се пазите и после глупави постове "Бременна ли съм?"!Много май взех да се увличам ама не знаете кога да спрете просто...

Предвид това, което ти се е случило, е нормално да не си желаела да имаш физически контакт. Но не разбрах къде е проблемът...нямаш приятел ли? ^BAD_GIRL^, ти говориш големи глупости, защото след 25 годишна възраст е непрепоръчително да се ражда, а секс се прави, за да се забременее.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз правих секс за първи път почти на 21, а на 22 станах модератор на раздел "секс"(и не само, де). Не мисля, че съм грозна, не съм смотана и задръстена. Просто съм заклета романтичка, вярваща в принца на бял кон(може би). Не съжалявам и не ми пука кой какво мисли. А и повечето ми приятелки(като се замисля май всички) са почнали след 18 и си сформираме 1 компания от късно "отворени" задръстенячки. Не ми пука изобщо. Радвам се, че е с някой, с който си е струвало и си е заслужавал моето отдаване.
    me, too...девствена съм, и к'во?Да ти се чудят, бе, голямата работа.И на мен ми се чудят, но това си е мое решение, не съм за едното е*ане!

Аз съм авторката на темата.
    Нещо лошо съм си написала въпросите явно, не ме е страх, че ще ме вземат за задръстена - нека...просто ми е интересно като явление. Естествено, че темата е изтъркана и дискутирана до безумие, но точно по този въпрос не виждам нищо лошо да е така.
    За Death Whore - приятел имам...имах, по-скоро - нещо го хвана страх, че ще е първият човек, който ще спи с мен, и май няма да го бъде...точно от него не го очаквах - дълго време бяхме приятели, привързани сме един към друг...
    Надявам се тази нагласа не е масова сред мъжете (или по-скоро момчетата), защото, ако е, да вадя куките и да си напълня къщата с котки, лошо няма

Не са всички така. Ще се намери някой, който ще е истински влюбен в теб.

Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Предвид това, което ти се е случило, е нормално да не си желаела да имаш физически контакт. Но не разбрах къде е проблемът...нямаш приятел ли? ^BAD_GIRL^, ти говориш големи глупости, защото след 25 годишна възраст е непрепоръчително да се ражда, а секс се прави, за да се забременее.
    Не е глупост това,че тялото се развива до 23 годишна възраст и не е препоръчително да се прави секс преди това.Но пък това,че не е хубаво да се ражда след 25...за сефте чувам от теб Какъв е проблема?Какво може да се случи?Не се опитвам да те нападам,не искам да ме разбираш погрешнопросто сега го разбирам това и ако мойеш обесни ми защо...

Град
    Свищов
    Не е хубаво да се ражда първо дете след 25. Ама вече тази граница се вдига. Много рядко жените имат деца преди 30. А и от 1 приятелка чух, че колкото по-късно раждат жените, толкова повече живее вида. Късното раждане спомага за удължаване на живота.
    Иначе между 20 и 25 е перфектното време за бебе. Но аз на 25 няма да съм завършила магистратурата сигурно, няма да съм намерила работа.........трудно нещо е да родя и отгледам дете до тогава.

След това започва срастването на тазовите кости. Тялото всъщност също се разивива до 25 годишна възраст, но след 19-20 е почти невъзможно да се наблюдава голямо развитие. Половата система на жената е напълно развита около 16-тата година иначе.

Град
    Свищов
    След това започва срастването на тазовите кости. Тялото всъщност също се разивива до 25 годишна възраст, но след 19-20 е почти невъзможно да се наблюдава голямо развитие. Половата система на жената е напълно развита около 16-тата година иначе.
    Аз ще раждам със секцио. Нямам избор изобщо. Това влияе ли? Срастването на костите имам предвид.

Не Иначе да, възрастта се вдига, но е точно обратното - след 30 годишна възраст детето има по-голяма вероятност да се роди увредено...

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Не е глупост това,че тялото се развива до 23 годишна възраст и не е препоръчително да се прави секс преди това.Но пък това,че не е хубаво да се ражда след 25...за сефте чувам от теб Какъв е проблема?Какво може да се случи?Не се опитвам да те нападам,не искам да ме разбираш погрешнопросто сега го разбирам това и ако мойеш обесни ми защо...
    Колкото по-късно ражда жената толкова по-голяма е вероятността от усложнения както при самото раждани така и през бременноста. Също така това влияе на самото дете, защото процентът то да е с психически и физически отклонения ,примерно синдром на Доун, е по- голям при възрастната майка.
    Не мисля, че чак след 25 не е хубаво да се ражда, но определено не е хубаво след 30.

Град
    Свищов
    Майка ми ме е родила над 30 и си имам проблеми. Но.....познавам и доста други, чиито майки са ги родили над 30 и им няма нищо. Маката на моя приятел го е родила на 19 и пак има проблеми по рождение. Няма гаранция за нищо!

Да, но за жената е добре да ражда, докато е млада.

Майка ми ме е родила над 30 и си имам проблеми. Но.....познавам и доста други, чиито майки са ги родили над 30 и им няма нищо. Маката на моя приятел го е родила на 19 и пак има проблеми по рождение. Няма гаранция за нищо!
    Няма гаранция, но вероятноста за проблеми при раждане и при бременноста е по-голяма при по-възрастните жени.

spored men ne e vajno koga si go napravila a s kogo dali go obichash i dali mu imash palnoto doverie :} makar 4e naistina da pravish sex na 12- 13-14-15 godini ne e mnou dobre

Боже,мислех,4е съм единствената...(не за секса)
    И аз съм такава,вярвам си в голямата любов и в принца на бял кон!!!
    Обаче,напоследък се обеждавам все повече,че приц на бял кон няма...
    ПОЧТИ всички мъже са гадни пресета,може да има изкючения,ама са адска рядкост...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си