Чудех се къде да пусна тази тема, защото има леко дискусионен характер...
Така, на 18 години съм и съм девствена. Преди да се почне с глупавите нападки, ще отбележа, че нямам комплекси относно външния си вид - не съм красавица, но имам слабо тренирано тяло, не съм отблъскващо грозна и т.н. в този дух, сещате се. Имала съм гаджета, имала съм и така наречените "сериозни връзки" (сериозни дотолкова, доколкото могат да бъдат такива без секс...), имало е и случаи, в които открито са ми казвали, че искат да спят с мен и само толкова.
Когато бях на 16 и половина, се опитаха да ме изнасилят и почти успяха. Това доста ме травмира, въпреки че за първи път говоря за случая тук (на никого не съм го казвала) - и известно време изобщо не можех да помисля за секса като за нещо нормално. Преодолях това, мина време, имам друг поглед върху нещата и сексът ми се вижда естествен и нужен. Добре, тогава защо всички, които знаят за девствеността ми (не че афиширам този факт пред огромната част от хората), ме гледат като инзвънземно и не могат да ми повярват (в това число и сегашният ми приятел)? И откога стана норма да правиш секс от 13-годишен, иначе минаваш в графа "задръстен"?