.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Значи ли че го обичам още??

Снощи санувах бившия , санувах 1-та ни целувка и колко смешно беше .. Днеска цял ден си мисля за него и си припомних много неща следващия ден щом ме целуна трябваше пак да се видим ние бяхме на по 14 15 години и си спомням как седяхме навън на студа и ни беше срам да се прегърнем.. и как му хванах ръката и сичко беше толкова хубаво липсват ми сладките и нежни моменти.. а не като сега .. харесваш си някое момче или момиче и отиваш и почваш да го сваляш а ако знаеш че и тои ти се кефи направо го целуваш без да мислиш .. че примерно това ще ви е първата целувка и какво ли още не.. Бях го забравила това момче тои беше 1-та ми любов но от тогава се смениха доста момчета.. но днес цял ден мисля за това момче и ми е толко гадно че скъсахме .. преди.. и че го преебах .. заради глупости..

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Е защо не му се обадиш да се видите? Ей така просто като приятели...пък току виж старата любов се зародила

mi za6toto ne si govorim smisul toi na men ne govori.. Nie hodehme okolko godina.. i az pravih dosta glupavi ne6ta.. prez tova vreme izneverqvah mu mn puti dori samo s celuvka.. a i nai lo6oto 4e spah s drugo mom4e..

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Значи ли че го обичам още??

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKI_ChaRoVnA
    Снощи санувах бившия , санувах 1-та ни целувка и колко смешно беше .. Днеска цял ден си мисля за него и си припомних много неща следващия ден щом ме целуна трябваше пак да се видим ние бяхме на по 14 15 години и си спомням как седяхме навън на студа и ни беше срам да се прегърнем.. и как му хванах ръката и сичко беше толкова хубаво липсват ми сладките и нежни моменти.. а не като сега .. харесваш си някое момче или момиче и отиваш и почваш да го сваляш а ако знаеш че и тои ти се кефи направо го целуваш без да мислиш .. че примерно това ще ви е първата целувка и какво ли още не.. Бях го забравила това момче тои беше 1-та ми любов но от тогава се смениха доста момчета.. но днес цял ден мисля за това момче и ми е толко гадно че скъсахме .. преди.. и че го преебах .. заради глупости..
    Той определено не ти е безразличен... Но предполагам, че това е така, защото е първата ти любов, а човек винаги си спомня с ведри чувства за първата си любов... Тръпката, изпитана тогава, обикновено се помни цял живот... Това е нормално! Но спомените за това, което си чувствала тогава, не означава, че тези чувства съществуват и сега... Това са просто приятни спомени...
    The reasons of love... <3

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    mi za6toto ne si govorim smisul toi na men ne govori.. Nie hodehme okolko godina.. i az pravih dosta glupavi ne6ta.. prez tova vreme izneverqvah mu mn puti dori samo s celuvka.. a i nai lo6oto 4e spah s drugo mom4e..
    Хъмммм... А колко време мина от тогава?

emi 4ei az bqh na 14 kato trugnah s nego 1 godina na4i 15 sa sum na 16 mi tolko edna godina nie nqma kak da se zasi4ame 6ot toi jivee v edin kvartal az v drug i vuob6te ne se vijdame.. no edin den go vidqh i toi be6e tolkova sladuk tfa be6e predi nqkolko meseca znam 4e si ima gadje .. i razbrah 4e e stanal nekuf broikadjiq.. no znam su6to 4e neiska da govori s men.. daje az edin den mu pisah po skype i mu vikam gosho obi4al li si me nqkoga i toi mi vika mn qsno 4e NE

gadno e tfa
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    emi 4ei az bqh na 14 kato trugnah s nego 1 godina na4i 15 sa sum na 16 mi tolko edna godina nie nqma kak da se zasi4ame 6ot toi jivee v edin kvartal az v drug i vuob6te ne se vijdame.. no edin den go vidqh i toi be6e tolkova sladuk tfa be6e predi nqkolko meseca znam 4e si ima gadje .. i razbrah 4e e stanal nekuf broikadjiq.. no znam su6to 4e neiska da govori s men.. daje az edin den mu pisah po skype i mu vikam gosho obi4al li si me nqkoga i toi mi vika mn qsno 4e NE
    Сигурно лъже, защото си го наранила и още му е тежко... Бтл, аз мислих, че е минало повечко време... 1 година може би не е достатъчна, за да забравиш някого... В такъв случай има вероятност и да си връщаш чувствата към него... Не знам , ти най-добре си знаеш какво чувстваш... Но все пак си го наранила и ако искаш да си го върнеш, трябва да му докажеш, че си се променила и вече няма да допуснеш същите грешки... За целта разбира се трябва да се виждате по-често... Измисляй причини да ходиш по-честичко в неговия квартал... Айде,успех! \/

Znam 4e go naranih .. no i toi e vinoven.. za6toto me zadu6ava6e ama kakto i da e ami macka ne e tolkova lesno da hoda v negoviq kvartal smisul az e tka go kazah kvartal 6ot oh oburkano e az sum ot bojurishte a toi ot kostinbrod i dvata u4im po sf 6ot sf ni e na 15 min put , kostinbrod i bojurishte sa mn blizo no nqma kak da se stigne osven s kola i trqbva da obikalqm super mn i nqma avtobusi i e mn oburkano a az dori neznam toi kude hodi tam predi toi rabote6e v bojurishte i taka oburkano e predi hodeh s edno mom4e ot kostinbrod za da go vida biv6iq aama taka i ne go vidqh Az iskam pak da sme priqteli no nqma kak toi kato ne mi govori Minalata sedmica bqh na diskoteka i normalno bqhme pili i kum 2 sutrinta mu zvunqh i po4nah da mu kazvam kolko go obi4am i takifa ne 6ta .. i sa ne mi govori a znam 4e si ima i gadje.. nqma kak da go nakaram. .da mu puka za mene

Re: Значи ли че го обичам още??

Липсва ти не той, а моментите на искрена интимност, които явно са вече в миналото ти. От това следва, че:
    - те тъпчат като пиперка
    - имаш ниски критерии за мъжете
    - не слушаш интуицията си
    Вината за всичко това е твоя. И все пак не е късно, някой ден ще си намериш майстора и ще зарежеш позата в името на чуствата.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

emi ne sum grozna to4no tova e 4e ima prekaleno mnogo mom4eta v moq jivot.. vinagi sum s gadje.. i da vliubvah se o6te nqkolko puti ot togava.. no nikoga ne e bilo su6toto .. kakto s nego....daje se 4udeh predi 4e moje bi go iskam to4no za tova 4e znam 4e nemoga da go imam.. ne6tata sa dosta razli4ni ot predi.. I znam go tova 4e sum super golqma ligla.. taka e i su6to znam 4e sum egoist... no sum takava .. haresva6e mi v nego tova 4e mi kazva6e tova koeto 4uvstva.. i 4e be6e iskren s men..az s nego ne no toi s men.. dA i super mnogo sujalqvam 4e go naranih.. prosto sum takva

Три прости думи...GET OVER IT !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

SWASTICA az imam priqtel no s nego ne se 4uvstvam taka kakto s drugoto mom4e.. az sled kato skusah predi 1 godina s biv6iq se promenih korenno.. sprq da mi puka .. misleh edinstveno i samo za sebe si.. i vse o6te e taka.. i neznam.. tfa mom4e.. me kara da se 4uvstvam po razli4en na4in ili po to4no me kara6e sega znam 4e ne e takuf .. za6toto hodeh s edin negov priqtel i sega sme si fr i toi mi kazva toi kakvo pravi i stanal otvatitelen.. edinstvenoto koeto iska e SeX .. dori i ot men go iska6e i az mu vikam e kvo samo za sexa li i toi emi neznam moje i ne6to drugo da stane.. i az 1 put se navih.. no posle neiskah 6ot taka e gadno za men.. i toi posle mi se surde6e mislel 4e sum se promenila i ne bilo trqbvalo da se suglasqvam sekvi gluposti.. em osven da se dovera pove4e na sega6noto si gadje .. i .. taka

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може би е вярно,че първата любов ръжда не хваща.

Чаааакай малко. Един път казваш, че това е бившият ти, следващият път - 1та любов, след която си била с още мн момчета. Нещо нищо не ми се връзва.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Изневерявала си му по всички възможни начини, държала си се зле...Аз не бих простила

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не смятам,че иманш някакви силни чувства към него.Вярно е,че старата любов ръжда не хваща,и то първата.Но ти просто си припомняш хубави моменти,че ви е било яко заедно.Това не означава нищо.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    мисля, че не е задължително да имаш чувства към него.. и на мен ми се е случвало (преди време вече не) като си спомня нещо сладко с някой бивш, даже да ми се доплаче. просто.. на всеки се случва

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Чаааакай малко. Един път казваш, че това е бившият ти, следващият път - 1та любов, след която си била с още мн момчета. Нещо нищо не ми се връзва.
    emi da de biv6 mi e !! Az kazvam biv6 na nqkoi kum koito sum imala 4uvstva

sexy_for_you nai veroqtno e taka.. moje bi ako budem pak zaedno shte e po zle ot predi..

I da taka e izneverih mu i to dosta puti i znam 4e trqbva da se promena no puk sum na 16 godini taka 4e ..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

sexy_for_you nai veroqtno e taka.. moje bi ako budem pak zaedno shte e po zle ot predi..

I da taka e izneverih mu i to dosta puti i znam 4e trqbva da se promena no puk sum na 16 godini taka 4e ..
    тва, че си на 16 не променя ни най-малко обстоятелствата и вината за спада във връзката ви (вече минала)

Животът е адът описан в Библията!

Е тя п*тката не е от гума, да се изтърка. Пък и какво беше това чуства? Емоции, кому са нужни...
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

hxahxa e taka e no prosto mislq 4e sum malka i da buda super primerna i nevinna ima vreme kogato da buda takava i kakto edna fr kazva "kvo ti puka nali se zabavlqva6"

hxahxa e taka e no prosto mislq 4e sum malka i da buda super primerna i nevinna ima vreme kogato da buda takava i kakto edna fr kazva "kvo ti puka nali se zabavlqva6"
    Тази философия е подобна на моята, но има страничен ефект - чустваш, че нещо ти липсва и започваш да се сещаш за минали моменти, в които си разсъждавал по друг начин...

drfatt osven da spra da 4uvstvam a? moje bi se prav po dobre e taka bqh taka izvesno vreme no ne se 4uvstvah mn mn komfortno no 6te svikna

drfatt osven da spra da 4uvstvam a? moje bi se prav po dobre e taka bqh taka izvesno vreme no ne se 4uvstvah mn mn komfortno no 6te svikna
    Все пак има надежда - ти си на 16, а аз - на 27...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си