Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKI_ChaRoVnA
emi 4ei az bqh na 14 kato trugnah s nego 1 godina na4i 15 sa sum na 16 mi tolko edna godina nie nqma kak da se zasi4ame 6ot toi jivee v edin kvartal az v drug i vuob6te ne se vijdame.. no edin den go vidqh i toi be6e tolkova sladuk tfa be6e predi nqkolko meseca znam 4e si ima gadje .. i razbrah 4e e stanal nekuf broikadjiq.. no znam su6to 4e neiska da govori s men.. daje az edin den mu pisah po skype i mu vikam gosho obi4al li si me nqkoga i toi mi vika mn qsno 4e NE
Сигурно лъже, защото си го наранила и още му е тежко... Бтл, аз мислих, че е минало повечко време... 1 година може би не е достатъчна, за да забравиш някого... В такъв случай има вероятност и да си връщаш чувствата към него... Не знам , ти най-добре си знаеш какво чувстваш... Но все пак си го наранила и ако искаш да си го върнеш, трябва да му докажеш, че си се променила и вече няма да допуснеш същите грешки... За целта разбира се трябва да се виждате по-често... Измисляй причини да ходиш по-честичко в неговия квартал... Айде,успех! \/