Да,децата са изключително жестоки особено на тема външен вид.Но по-лошото е че някои от тях си остават такива завинаги.На мен лично постоянно ми се подиграваха.Подиграваха ми се че съм по-пълничка-това в 5-6 клас.Е после отслабнах и започнаха да се подиграват че съм бяла като сирене.Наистина се засягах и лятото на 8ми клас хванах тен.След това ми се подиграваха че съм прекалено примерна и много уча-започнах да ходя по купони да ставам 'готина'...Чак сега разбирам колко съм била глупава...Но не съжелявам за нищо.Дори мисля че съм станала много по-силна след всички подигравки-което не те убива те прави по-силен нали знаете...И направих извод че каквото и да правиш все ще намерят повод да те закачат- или поне тези,на които не си симпатичен.А голата истина е че неможеш на всички да се харесаш колкото и да се стараеш...В днешно време смятам че всеки трябва да премине през фазата 'подигравки'.Може да прозвучи странно но така се каляваш и в известна степен спира да ти пука за това което мислят другите.Но не дотолкова,че да се отецепиш от света...Защото идва ден в който всички-и 'силните' и 'слабите' излизат навън.Това че някой е всявал страх в училище не означава че ще продължава да го прави и по-нататък.Но ако си преживял унижението може да се каже че си закоравял и дори метафорично казано 'вакциниран срещу подигравки'
Радвам се че е имало подигравки.Голяма работа че е боляло...Много повече щеше да боли после.Както и да е.
Разбирам че си свестно момиче и че няма да правиш глупости.А това че някой е глупав и ти се подиграва говори лошо за него.'Подиграва'-колко детска дума немислите ли?