- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Какво се фащат .......
пфахахах
защо си мислете, че девойките ще се занимават с вас, за да ги черпите една кола (ако това разбираш под "ходене заради пари")
тук вече си говорим за яките кинти, ненормалната кола, нон-стоп скъпи подаръци, почивки и т.н.
на това му се вика елитна курва
а това, което ти си въобразяваш, душко, са много смешни неща![]()
Собственост на Canis_Dirus
аз имам идея за друг отговор и за трите защото всички имат различна причина да се хванат с някой срещал съм всякакви момичта едни който се фащат с някои заради пари други защото обичат и трети просто еи така да не са само(както си написал/а за да са интересни такаче е трудно да се определи дори и за по голямата част от момичетата
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Самите думички "момиче" и "момче" изключват думичката "пари"....такаааааааааам
А иначе има 3(според мен) причини и е различно във всеки случай.Стига сте слагали всичко и всички под един знаменател!!!!!
Едната причина е наистина да се харесват/обичат.
Втората е да са се отегчили да търсят подходящият човек и да са решили да са заедно от ей тъй да не са сами(ама тфа е тъпо)
И третото е да си модерен,да си въртиш задника,че си с тфа момче,щото примерно е скейтър и носи кецове и дружките ти да ги е яд(туй пък е най-тъпо)
за да ме вкарва без пЪрички в театъраще го обичам "истински и напълно"
![]()
Еми незнам ако ми покажеш къде съм писал , че си въобразявам можеби ще се съглася с тебе права темата просто защото искам да видя другите кво мислят не за да превръщам темата в поредната караница нормално е секи да има различни виждания за нещатаПървоначално написано от _Cuddly_
P.S SWASTICA много добре си ми сложила подписа на John Cena но не казвам че крадеш просто ми стана забавнозащото много хора го слагат
![]()
Първоначално написано от _Cuddly_
Аз лично заради любовта,парите мен не ме интересуват.Но честно казано мн са малко хората които ги интересува любовта,важното е да има пари поне с такова впечатление съм останала.Повечето момичета в града в които живея и мисля че не е само в моя град,а на доста места да не кажа навсякъде се интересуват само от това момчето каква кола кара и колко му е дебела банковата сметка,другото е без значение,което е мн жалко.Вече са мн малко момичетата,които се интересуват от дадено момче,защото им харесва,защото се държи добре с нея и т.н.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
az se hva6tam za lubovta,makar i s vremeto tq da iz4ezva
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да така е,но аз не гледам парите,може би защото семейството ми има възможността да ми дава каквото пожелая и не се нуждая от това едно момче да ми плаща сметките или нещо от този сорт.Но аз отговарям за себе си,но по-голямата част от момичетат не гледат любовта,а парите.Първоначално написано от Rise Agains't
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от thefreak
айде не ме изронизирай, моля те
може да са малко, но чичковците с пари ги има
а в нашата крехка възраст няма такива пичета с много кинти, които девойките да използват и затова смятам темата за безсмислена
нищо лично към автора, но просто така стоят нещата
25 % - любов
25 % - секс
50 % - пари
Това е положението дИца![]()
Еми няма проблем не се сърдя се пак темата е за това , но относно чичковците , мисля че има разлика между момче на 15 16 който не мисля че ще работи да печели по 500 600 лв и повече доколкото чичкото има някакъв опит не само във работата но и в живота като цяло но просто ми е правило впечатление че сички който говорят "фащам се заради него заради опита" просто неискат да си кажат че го правят защото примерно искат да са забележителни пред приятелите си или го правят заради парите не е толкова срамно човек да каже истина поне според мене но се пак секи да прави каквото знае то си е за него.Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от thefreak
предполага се, че единият те е искал, направил те е, следователно поема отговорността и задължението да се грижи за теб, докато вече си достатъчно голям и финансово независим![]()
thefreak не съм съгласна.Аз не вися на врата на баща си поради факта,че ако беше така никога нямаше през лятото да почна работа,а аз почнах.баща ми беше на мнение,че е добре 1 месец да поработя,за да видя как се искарват парите и че нищо няма да ми доиде наготово.За което съм му благодарна.А и смятам че до 18 години той е длъжен да ме издържа и не смятам че това е висене на врата му.
+1 така съм и азПървоначално написано от Insatiable
Животът е адът описан в Библията!
ти май друга работа си нямаш
просто констатирах.. не е въпросът в "зарязването"
както ти да е..
Права си, щом си работила цял месец на лятна работа, вече знаеш всичко, как се изкарват парите как не всичко идва наготово....Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
И да длъжен е да те издържа до 18, че и след това е длъжен, даже ако може цял живот най-добре ще е....