.

Виж резултатите на анкетата: Каква е причината едно момиче да се фане с момче в днешно време ?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За да са интересни

17 19,77%
  • Парите

12 13,95%
  • Любовта

57 66,28%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    abe hora to kva e temata na saita vie go dokarahte do ba6ti az moga da vi kaja 4e i trite ne6ta sa vajni parvo ako nqma lubov te nemogat da s pasnat to prosto 6te si li4i a ako nesi pasvat v seksa edvali 6te se tarpqt a za da se izdarja edno semeistvo trqbva da ima pari e eto pak za dda ima zdravo i stabilno semeistvo trqbva da ima lubov a nqma li gi tezi ne6ta to prosto 6te e kato zadaljenie a edvali nqkoi iska da ima takova tqgosno zadaljenie o kraq na jivota si tova e moe mnemie

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз-заради любовта.

Личностен избор.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Любов естествено.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на babity
    Оооо, незнам просто защо си правите труда да пишете такива теми? Чудя се защо просто не си напишете тема "ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА КУРВИ" за да си начешете крастата и да си се нарадвате на това, че сте достатъчно "умни" за да сложите всички под общ знаменател. Също в темата може да поствате мнения колко гадни лъжкини сме и как всеки път ви преебаваме! Само че не проспускайте в темата да напишете колко от вас са правили кофти номера на момичета, зарязвали са ги гадно и сте лъгали, че обичате някоя само за да ви пусне! И дали все още ние сме лошите в страшния филм?!

Супер фен Аватара на kindergarden
    заради любовта за мен парите не са никога преимущество.Не мога да разбера тези,които се хващат с някой заради парите му това според мен е един вед продаване на тялото и тези които го правят са курви
    ПП лично мнение

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Любовта, любовта...

Ami za men ot tezi tri lubovta e nai-vajana drugite ne me ineteresuvat mn mn!Taka,4e za drugite ne znam ,no az si fa6tam gadje po lubov ne za drugo!Za kakvo mi e ako ne me privli4a i ne go haresvam i voub6te!Ima si gi i takiva ,koito za pari i mislq,4e sa pove4eto takiva v dne6no vreme,no ne moga da precenq to4no,za6toto az ne sum takava!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Оооо, незнам просто защо си правите труда да пишете такива теми? Чудя се защо просто не си напишете тема "ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА КУРВИ" за да си начешете крастата и да си се нарадвате на това, че сте достатъчно "умни" за да сложите всички под общ знаменател. Също в темата може да поствате мнения колко гадни лъжкини сме и как всеки път ви преебаваме! Само че не проспускайте в темата да напишете колко от вас са правили кофти номера на момичета, зарязвали са ги гадно и сте лъгали, че обичате някоя само за да ви пусне! И дали все още ние сме лошите в страшния филм?!
    Гениално!
    Само и смисъл да имаше...
    - Всички авто-части на едно място!

Лично при мен причината е любовта.
    Много малки гопожички са привлечени от парите, което се припокрива с правенето на интересни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Хайде сега пък се вие сте невинните момиченца, зарязани и лъгани...
    Света е толкова голям че от всичко има в него. Всеки пол си има собственни комплекси... Стига си мрънкала само, като ревлива госппожица.

да имам кои да мачкам когато мечето ми го няма.. да се лигавя пред някои които би се лигавил заедно с мен да се разхождаме хванати за ръчичка ... абе ддз =)

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    изненадвам се колко хора гласуват за "ЛюБОВТА"хораа вие сте сбъркани
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    изненадвам се колко хора гласуват за "ЛюБОВТА"хораа вие сте сбъркани

А ти ходиш с тях за да си интересна и заради парите им...колко възвишени идеали...май май ти си сбърканата.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

всъщност зависи от морала на момичето,когат си тиийн те влече любовта...но когато станеш над 20г вече момичето иска нещо повече от држане за ръка и да я водиш в парка
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на koalka
    Всякакви ги има, така, ако тръгнем да си говорим.
    Хах, сега се сетих две момичета от моя клас защо ходиха с приятелите си.Момчетата си имаха коли(важното е, че имаха коли, а не че бяха гъзари с Голфове, все едно), от време на време получаваха по някои ботушки, я някоя блузка, я някое коланче.Затова ли да ходя с някой?Та то даже не си струва.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Хах, сега се сетих две момичета от моя клас защо ходиха с приятелите си.Момчетата си имаха коли(важното е, че имаха коли, а не че бяха гъзари с Голфове, все едно), от време на време получаваха по някои ботушки, я някоя блузка, я някое коланче.Затова ли да ходя с някой?Та то даже не си струва.
    хах, сладур, така ще кажеш)
    ама на някои(всякакви прилики с действителни лица са случайни )им купиха последни модели телефони, ipod-4е...и им сменят сезонно гардеробите...пффф...не, не завиждам, смешно ми става просто, колко безхарактерен трябва да си, за да стоиш на това място(което и да е от двете )...както и да е....всеки си живее живота...

Супер фен
    за мен в една връзка е важна любовта ... нито парите гледам нито да съм интересна ....
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    хах, сладур, така ще кажеш)
    ама на някои(всякакви прилики с действителни лица са случайни )им купиха последни модели телефони, ipod-4е...и им сменят сезонно гардеробите...пффф...не, не завиждам, смешно ми става просто, колко безхарактерен трябва да си, за да стоиш на това място(което и да е от двете )...както и да е....всеки си живее живота...
    Хах, и за последните модели телефони и айпод(не ми се сменя кирилицата) да се превръщам в разлечение на някой, в ефтина...няма значение.Хубаво, нека има пари, нека да й купува това и онова, но всичко да е от сърце, тя да го обича, той нея също, да са щастливи, а не всичко да е толкова изкуствено...

Град
    Търново.... Велико Търново
    пич нз за к'фо колкото момичета толкова различни мотиви .....

btw як аватар ( а за ника няма да говоря - ще го слушам :} )

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...и трите възможни отговора в анкетата са верни.

Град
    София
    еми аз за мене си говоря спецялно ,че е заради любовта,ако не беше така всеки ден щях да съм с различен вместо да съм сама през по-голямата част от годината да кажем

az zaradi lubota!
    vupreki 4e imam momi4eta koito go pravqt ot edin ili drug interes za ne6tastie
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

интереси... е отговора ми.. въпреки че гласувах за любовта...
    мисля че първоначално за интересите и привличането, страстта.. , а чак след това идва любовта в по- късните си периоди

ot vsi4ko po malko spored men Nali se se6tatae 3v1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си