- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо винаги така се получава?
Защо винаги трябва да се разделяме с хората, на които държим най много и обичаме?![]()
зашото можем
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
tova sa izpitaniq pred samite nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tva e mn trudno da spre6 za misli6 za toz 4ovek da jivee6 jivota si bez nego da si predstavq6 b1de6teto i da znae6 4e tozi 4ovek nqma mqsto tam
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Защото когато обичаш някого прекалено много и нещата са както трябва изведнъж се появява някаква причина или човек който ви разделя но това е изпитание на чувствата и ако го издържите пак ще сте заедно рано или късно, а ако ли не то значи че нещо не е било толова хубаво колкото е изглеждалоМоже и да не сте схванали мн това което исках да напиша, нооо тва не ми пречи....
![]()
Защото живота претърпява редица промени и ние трябва да свикваме с тях.И на мен ми е много гадно така,но нямаме друг избор,освен да се примирим![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
because live suks!!!![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Много се филмирате. Гледаите на нещата от позитивната им страна.
Първоначално написано от Ch0c0la73
мхм и то като правописа ти![]()
и кое му е позитивното на тва?Първоначално написано от Octofunk
Разделил си се с родителите ти ?Първоначално написано от Анонимко
Мълчи уа критйен !!!
Която се открива, след време..Първоначално написано от H8_mE
хяПървоначално написано от kael
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Събудих сестра ми след като прочетох тази тема, защото се гърчех от смях! Е, не, то няма такива хора!
![]()
![]()
Съдба, кръговрат, различия, промени, емоции, трудноси...
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
бой, ебане и сръбска музика - затва!
Защото такъв е живота-всяко хубаво нещо си има своя край!
Защото трябва да открием тези,коит ще обичаме (и на които ще държим) много повече.Ами налага се от време на време.
Щом сте се разделили значи е имало защо. Само наивниците си мислят, че няма основатерна причина. Важното е после да вдигнеш високо глава и да гледаш напред.Първоначално написано от find_m3
защото всяко нещо си има начало и край
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
zashtoto jivota e takbv...vinagi se nalaga da se razdelim s neshtata i horata koito nai mnogo cenim i obichame...no vse pak trqbav da gledame na neshtata pozitivno i da prodaljim napred kolkoto i da ni boli!
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Отковорът е много прост защото животът е ш*банПървоначално написано от Анонимко
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму