Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
Цитирай Първоначално написано от thefreak
Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
пфахахах

защо си мислете, че девойките ще се занимават с вас, за да ги черпите една кола (ако това разбираш под "ходене заради пари")

тук вече си говорим за яките кинти, ненормалната кола, нон-стоп скъпи подаръци, почивки и т.н.
на това му се вика елитна курва

а това, което ти си въобразяваш, душко, са много смешни неща
Колко хора във България могат да си позволят истински скъпи коли, нон-стоп скъпи подаръци за кървата и т.н.
В България елитните курви не виреят дуШко...

айде не ме изронизирай, моля те

може да са малко, но чичковците с пари ги има

а в нашата крехка възраст няма такива пичета с много кинти, които девойките да използват и затова смятам темата за безсмислена
нищо лично към автора, но просто така стоят нещата
Еми няма проблем не се сърдя се пак темата е за това , но относно чичковците , мисля че има разлика между момче на 15 16 който не мисля че ще работи да печели по 500 600 лв и повече доколкото чичкото има някакъв опит не само във работата но и в живота като цяло но просто ми е правило впечатление че сички който говорят "фащам се заради него заради опита" просто неискат да си кажат че го правят защото примерно искат да са забележителни пред приятелите си или го правят заради парите не е толкова срамно човек да каже истина поне според мене но се пак секи да прави каквото знае то си е за него.