Цитирай Първоначално написано от thefreak
Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Цитирай Първоначално написано от Rise Agains't
Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Аз лично заради любовта,парите мен не ме интересуват.Но честно казано мн са малко хората които ги интересува любовта,важното е да има пари поне с такова впечатление съм останала.Повечето момичета в града в които живея и мисля че не е само в моя град,а на доста места да не кажа навсякъде се интересуват само от това момчето каква кола кара и колко му е дебела банковата сметка,другото е без значение,което е мн жалко.Вече са мн малко момичетата,които се интересуват от дадено момче,защото им харесва,защото се държи добре с нея и т.н.
Неискам да обиждам никого но наистина квото и да си говорим малко са хората който наистина са с момче заради любовта , лично според това е най-важното предполагам и за много от вас.
Да така е,но аз не гледам парите,може би защото семейството ми има възможността да ми дава каквото пожелая и не се нуждая от това едно момче да ми плаща сметките или нещо от този сорт.Но аз отговарям за себе си,но по-голямата част от момичетат не гледат любовта,а парите.
Е ти дали ще висиш на врата на баща си или на врата на гаджето си, разликата не е голяма, даже почти никаква.
Просто единия може да те зареже, а другия не.

предполага се, че единият те е искал, направил те е, следователно поема отговорността и задължението да се грижи за теб, докато вече си достатъчно голям и финансово независим