- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За Какво се фащат .......
abe hora to kva e temata na saita vie go dokarahte do ba6ti az moga da vi kaja 4e i trite ne6ta sa vajni parvo ako nqma lubov te nemogat da s pasnat to prosto 6te si li4i a ako nesi pasvat v seksa edvali 6te se tarpqt a za da se izdarja edno semeistvo trqbva da ima pari e eto pak za dda ima zdravo i stabilno semeistvo trqbva da ima lubov a nqma li gi tezi ne6ta to prosto 6te e kato zadaljenie a edvali nqkoi iska da ima takova tqgosno zadaljenie o kraq na jivota si tova e moe mnemie
Личностен избор.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Любов естествено.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Оооо, незнам просто защо си правите труда да пишете такива теми?Чудя се защо просто не си напишете тема "ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СА КУРВИ" за да си начешете крастата и да си се нарадвате на това, че сте достатъчно "умни" за да сложите всички под общ знаменател. Също в темата може да поствате мнения колко гадни лъжкини сме и как всеки път ви преебаваме! Само че не проспускайте в темата да напишете колко от вас са правили кофти номера на момичета, зарязвали са ги гадно и сте лъгали, че обичате някоя само за да ви пусне! И дали все още ние сме лошите в страшния филм?!
![]()
заради любовта за мен парите не са никога преимущество.Не мога да разбера тези,които се хващат с някой заради парите му това според мен е един вед продаване на тялото и тези които го правят са курви![]()
![]()
![]()
ПП лично мнение
Любовта, любовта...
Ami za men ot tezi tri lubovta e nai-vajana drugite ne me ineteresuvat mn mn!Taka,4e za drugite ne znam ,no az si fa6tam gadje po lubov ne za drugo!Za kakvo mi e ako ne me privli4a i ne go haresvam i voub6te!Ima si gi i takiva ,koito za pari i mislq,4e sa pove4eto takiva v dne6no vreme,no ne moga da precenq to4no,za6toto az ne sum takava!
Лично при мен причината е любовта.
Много малки гопожички са привлечени от парите, което се припокрива с правенето на интересни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хайде сега пък се вие сте невинните момиченца, зарязани и лъгани...Първоначално написано от babity
Света е толкова голям че от всичко има в него. Всеки пол си има собственни комплекси... Стига си мрънкала само, като ревлива госппожица.![]()
да имам кои да мачкам когато мечето ми го няма.. да се лигавя пред някои които би се лигавил заедно с менда се разхождаме хванати за ръчичка ...
абе ддз =)
изненадвам се колко хора гласуват за "ЛюБОВТА"хораа вие сте сбъркани![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А ти ходиш с тях за да си интересна и заради парите им...колко възвишени идеали...май май ти си сбърканата.
всъщност зависи от морала на момичето,когат си тиийн те влече любовта...но когато станеш над 20г вече момичето иска нещо повече от држане за ръка и да я водиш в парка![]()
нямам повод да сънувам....
Всякакви ги има, така, ако тръгнем да си говорим.
Хах, сега се сетих две момичета от моя клас защо ходиха с приятелите си.Момчетата си имаха коли(важното е, че имаха коли, а не че бяха гъзари с Голфове, все едно), от време на време получаваха по някои ботушки, я някоя блузка, я някое коланче.Затова ли да ходя с някой?Та то даже не си струва.![]()
хах, сладур, така ще кажешПървоначално написано от koalka
)
ама на някои(всякакви прилики с действителни лица са случайни)им купиха последни модели телефони, ipod-4е...и им сменят сезонно гардеробите...пффф...не, не завиждам, смешно ми става просто, колко безхарактерен трябва да си, за да стоиш на това място(което и да е от двете
)...както и да е....всеки си живее живота...
Хах, и за последните модели телефони и айпод(не ми се сменя кирилицата) да се превръщам в разлечение на някой, в ефтина...няма значение.Хубаво, нека има пари, нека да й купува това и онова, но всичко да е от сърце, тя да го обича, той нея също, да са щастливи, а не всичко да е толкова изкуствено...Първоначално написано от be_true
пич нз за к'фо колкото момичета толкова различни мотиви .....
btw як аватар ( а за ника няма да говоря - ще го слушам :} )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
...и трите възможни отговора в анкетата са верни.
еми аз за мене си говоря спецялно ,че е заради любовта,ако не беше така всеки ден щях да съм с различен вместо да съм сама през по-голямата част от годината да кажем![]()
az zaradi lubota!
vupreki 4e imam momi4eta koito go pravqt ot edin ili drug interes za ne6tastie
Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!
интереси... е отговора ми.. въпреки че гласувах за любовта...
мисля че първоначално за интересите и привличането, страстта.. , а чак след това идва любовта в по- късните си периоди
ot vsi4ko po malko spored menNali se se6tatae 3v1