.

Виж резултатите на анкетата: Каква е причината едно момиче да се фане с момче в днешно време ?

Гласували
86. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За да са интересни

17 19,77%
  • Парите

12 13,95%
  • Любовта

57 66,28%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    аз лично тръгвам с едно момче заради страстта,която изпитвам към него няма нищо по-хубаво от това да си влюбен и да е споделено Относно парите....е,те никога не са излишни
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    зависи от човека,с който си се хванал според мен. секи си избира може и за пари пък може и след време да се влюби, а защо не и двете?!?
    според мен само по-малките си хващат гаджета,за да са интересни
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от `sladko_kotence
    зависи от човека,с който си се хванал според мен. секи си избира може и за пари пък може и след време да се влюби, а защо не и двете?!?
    според мен само по-малките си хващат гаджета,за да са интересни
    Или са пари, или чувства. Не можеш да си с някого заради парите му и да го обичаш. Когато има чувства, парите не те интересуват.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Mimka_sweet
    Самите думички "момиче" и "момче" изключват думичката "пари"....такаааааааааам

А иначе има 3(според мен) причини и е различно във всеки случай.Стига сте слагали всичко и всички под един знаменател!!!!!
    Едната причина е наистина да се харесват/обичат.
    Втората е да са се отегчили да търсят подходящият човек и да са решили да са заедно от ей тъй да не са сами (ама тфа е тъпо)
    И третото е да си модерен,да си въртиш задника,че си с тфа момче,щото примерно е скейтър и носи кецове и дружките ти да ги е яд (туй пък е най-тъпо)
    Точно така.
    Лично аз го правя ,заради чувствата ,защото само за газария е тъпо - ако не изшитвам чувства към някой не разбирам какво ще правя с него ,пък камо ли да го целуна...

Супер фен
    Според мен това е твърде индивидуално за да се говори толкова общо

като си гледам приятелите някъде 90% от тях ходят за да бъдат интересни и да не се чувстват задръстени като са сами.... не че ги разбирам просто тва са лично мои наблюдения
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Аз съм романтичен човек и се надявам да го правят заради любовта(макар, че в много от случаите не е така). Аз поне го правя заради любовта!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си