- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- jhmjhm
hntrhfg
Неопитност може би.
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
и така, ако не изпита нищо, начи му има нещо !Код:Силиконово анално дилдо със специфичен профил за допълнително масажиране на простатата. Дилдото е с дължина 13 см и диаметър от 1.5 до 3 см в най-широката си част. Стимулирането на простатата засилва сексуалната възбуда и прави оргазмите по-мощни и интензивни. В основата на дилдото има отвор, в който се поставя мини-вибратор, работещ с 3 часовникови батерии (включени в опаковката). Винаги смазвайте с малко лубрикант, преди да поставите вибраторчето в отвора.
![]()
Еми мисля, че проблема е в неопитноста ви! Направи му една яка бибитка.. и го възбуди добре.. пък после кажи кво е станало![]()
Seizure of Power просто ме радва...иначе надали не те обича...може просто да си кофа или да му е тънка де да знам(не се обиждай). А относно неопитността...хм колко опит ти трябва за да усещаш нещо когато си прайш чекия или е*беш ?! Нещо тука ми намирисва...
Говори с него и разбери къде е проблема ,за съжаление все още врачка не съм станала,за да знам какво му е![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
100% e neopiten!
Към авторката- какво да правя темата? Триене, ключ. Така не може да седи!
Тъй като темата е променена и не може да се разбере проблема, се заключва.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!