- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Може ли да ви бъде приятел
Запознах се преди месец с едно момче което ми допадна щот се държеше с мен много добре и беше мил обаче вие бих те ли станали приятили с такова момче обаче да не изглежда хубав малко грозничък ващо мнения какво бих те ли излизали с такова момче като приятел и след време като нещо повече
да защо не тщо не щом е ми и добур защо не
,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек
Ти приятелите си по красота ли ги избираш .. ??????????
мне ама просто питах щот може да се срамувате от него
Е как така ще се срамуваш от външността на приятелите си?![]()
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
приятел не значи красив човек,а човек,който те разбира и помагаЩом се държи добре с мен,бихме били приятели...какво като не ме привлича на външен вид толкова...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
На мен са ми помагали немалко хора...от когото съм поискала помощ, ми е помагал...но не са ми приятели.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Иначе не, няма да ме е срам, аз не ги избирам, за да ме снимат с тях.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Трябва да си много повърхностен човек,за да избираш приятелите си по красота и да се срамуваш от тях.Приятел.Кой наричате приятел?Някой супер пич/пичка,с които може да се фукате,че са ви приятели?Приятелите и външния вид нямат нищо общо.Поне за мен.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
много ясно![]()
![]()
Няма значение как изглежда
![]()
И ако след време си допаднем бих искала да станем и нещо повече
![]()
Не избирайте приятелите си по външния вид
![]()
тъпо е
![]()
пък и така кога ще намериш истински добър приятел
Пхахахахаахпхахаха
е таз тема е подигравка![]()
ми мацо(нали си мацка?!) ...ти си неква мн комплексирана
4е толкоз мн да те интересува мнението на хораа по улицата?! и то заради грозно мом4е с което дори не ходите... разбирам да бе6е не6то пове4е ама тва е приятел бе , жено
ама знаи6 кво: по добре не се занимаваи с него за6тото 6те го развали6... маи тои тр да се срамува
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Да,и аз като останалите не избирам приятелите си по външния вид!А и...то след време дори няма да ти прави впечатление дали е хубав или не!А за срам не може и да се говори!Секи би бил горд,че има такъв добър приятел(щото по твоите думи разбирам,че тва момче е свестно)!
Е,кво друго...освен да ти пожелая да станете и да си останете добри приятели...
После заради такива като тебе ни слагат нас,14 годишните под един знаменател![]()
двамата ми най-добри приятели са мн красивино пък ако срещна някое момче което е такова дет го описваш,абсолютно нищо против няма да имам да ми е приятел
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Първоначално написано от obichamte23
![]()
![]()
Горе-долуПървоначално написано от kindergarden
и аз такам
+1
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.