.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Anti-Paris Hilton
    тая монитуУ със секи пост ме разбива
    по темата,ся след като едната ми фр ходи само с гаджето си,останахме двете с другата да проклинаме сички момчета та секи ден говорим някви такива неща,ама не си представям някога да ми го каже на сериозно.ако изобщо някога се случи..ами не бих я отбягвала,щом ми е най-добра,но сигурно няма да е същото
    само ми трябва да ти видя ника и аватарчето и вече ми е ясно че няма как да не съм съгласен с тебе :}

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    това е наистина интересен проблем..но в крайна сметка приятелите правят всичко един за друг..ти я познаваш наий-добре. направи нещо с което да се почувства по-добре,но не разбира се и против волята ти
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Град
    ibIzAaAa
    Хахахах... ще умра да се смея..А после сигурно ще си поговорим... Но първия въпрос,който ще й задам е дали е напушена хахаха

Това е убийствено просто
    Изгори, за да светиш!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Aй ,ай ,ай ще се очудя...ще седя като тресната и двете ще помислим какво да направим с тези нейни чувства

Бих се изплашила първо и бих започнала да крещя и темподобни.После ще поговорим и ще опитам да я убедя да си стане нормална ще се смеем и ще си поговорим хубаво.

аз поне ше съм спокойна че поне тя няма да ми отмъкне гаджето
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Пловдив
    Аа... ще се почувствам доста странно,чесно казано...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от caRamelO_cHicA
    Бих се изплашила първо и бих започнала да крещя и темподобни.После ще поговорим и ще опитам да я убедя да си стане нормална ще се смеем и ще си поговорим хубаво.

абе по-голяма тъпотия не бях чела напоследък....как ще я убедиш да стане нормална бе се 1 иска да е обратна или пък се 1 тя го решава в кой да се влюбва

ии я дайте нещо по -подробно....естествено ,че ще се почувствате странно

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ми ше я отрежа

Цитирай Първоначално написано от kael
    в моя случай приятел - ще му кажа "- нека да си останем само приятели - 100% хетеро и без изгледи за друго" виж да приемем че имам и аз нещо кам него - няма да говорим ... друго ще правим
    ехааа, кфи намеци направо ме утрепа ти готов ли си да си легнеш с най-добрия си фр а ?

Град
    40 Miles from the Sun
    Няма да стане. Достатъчно умна е, за да знае, че на тази възраст това са си пълни глупости и е въпрос на самовнушение. Но ако стане, първо ще я изгледам тъпо и учудено. После ще и' ударя един шамар, за да се осъзнае, ще кажа онова, което написах във второто изречение на този пост и ... т'ва е. Ако след това не си е променила мнението и все още мисли, че има някакви по-такива чувства към мен, ще и' кажа, че аз искам да сме само приятелки.

... макар че ще е доста некомфортно след това ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си