- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как бихте реагирали,ако най-добрата ви приятелка ви каже....
само ми трябва да ти видя ника и аватарчето и вече ми е ясно че няма как да не съм съгласен с тебе :}Първоначално написано от Anti-Paris Hilton
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
това е наистина интересен проблем..но в крайна сметка приятелите правят всичко един за друг..ти я познаваш наий-добре. направи нещо с което да се почувства по-добре,но не разбира се и против волята ти
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
Хахахах... ще умра да се смея..А после сигурно ще си поговорим... Но първия въпрос,който ще й задам е дали е напушена хахаха![]()
Това е убийствено просто![]()
![]()
![]()
Изгори, за да светиш!
Aй ,ай ,ай ще се очудя...ще седя като треснатаи двете ще помислим какво да направим с тези нейни чувства
![]()
Бих се изплашила първо и бих започнала да крещя и темподобни.После ще поговорим и ще опитам да я убедя да си стане нормална ще се смеем и ще си поговорим хубаво.
аз поне ше съм спокойна че поне тя няма да ми отмъкне гаджето![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Първоначално написано от caRamelO_cHicA
абе по-голяма тъпотия не бях чела напоследък....как ще я убедиш да стане нормална бе![]()
се 1 иска да е обратна
или пък се 1 тя го решава в кой да се влюбва
ии я дайте нещо по -подробно....естествено ,че ще се почувствате странно![]()
Няма да стане. Достатъчно умна е, за да знае, че на тази възраст това са си пълни глупости и е въпрос на самовнушение. Но ако стане, първо ще я изгледам тъпо и учудено. После ще и' ударя един шамар, за да се осъзнае, ще кажа онова, което написах във второто изречение на този пост и ... т'ва е. Ако след това не си е променила мнението и все още мисли, че има някакви по-такива чувства към мен, ще и' кажа, че аз искам да сме само приятелки.
... макар че ще е доста некомфортно след това ...
![]()