- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво значи това :?
Priqtno mi e da sum s nego..Postoqnno mislq za nego, ne mi dopada po vunshen vid..vutreshno e prekrasen chovek, haresva mi kak se durji s men, kak da razbera izpitvam li neshto kam nego, zashtoto az samata sam mn oburkana i neznam mn puti sum si zadavala tozi vupros i neznamkogato go nqma mi domuchnqva za nego off napravo neznam
![]()
Мда, но винаги съм споменавала, че Вие, хората, не различавате приятелските чувства от по-силните чувства.Първоначално написано от sasha_90
![]()
Mlia kat te gledam si hl1tnala po mom4eto za tva se zimaitee ........
da jivee lbovtaa ............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Съгласна, с няколко поправки: * не знаеш и *къдеПървоначално написано от SWASTICA
![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
сега слушаи ме внимателно(по точно чети ама няма значение) сядаш и подреждаш мислите си като за начало като си подредила мислите си и си се успокоила помисли над това дали просто ти допада като човек или го обичаш и кажи до какъв извод си стигнала а така е доста трудно да кажа какво чувстваш като ти самата незнаеш такаче направи това което ти казах и успех
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Еми то трябва ти да си усетиш!Не може ние да ти кажем!!!
П.С:Много си эле![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Еми то трябва ти да си усетиш!Не може ние да ти кажем!!!
П.С:Много си эле![]()
[size=7][b][u]fosse cos
абе виж ся.. ако ти е толкова важна външноста не тръгвай с него .. ебаси![]()
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от Seniorita
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
не мисля че е зле просто не е наясно сама с чувствата си всики е бил такаПървоначално написано от Presley`n`Sum
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
А ти извънземно ли сиПървоначално написано от cherinka
![]()
Според мен си хлътнала яко...