- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Брада?
С леко набола брада![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
обичам да съм с брада на 2-3 денамного ме мързи да се бръсна всеки ден, 2-3 пъти седмично стига
Избръснати![]()
izbrysnat....vidq li mom4e s brada i ....![]()
пожелавам ти да се влюбиш в попПървоначално написано от {Sweety_f}
![]()
избръснат.
аз най обичамм "приятно брадясали"но гаджето ми е с малко мустаци и брадичка (тип боб марли)
Първоначално написано от VerryBerry
![]()
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Определено избръснат!
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
определено избръснати щото моя го мрази тоя "спорт" и вечно ми боцка .. направо ми е мъка![]()
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Мии,честно да си кажа,аз преди обичах с брада,ама сега сякаш или избръснат или с леко набола брадаТака е мноого секси :P
=D>Първоначално написано от sexy_for_you
Избръснат!![]()
ми избръснати или примерно с леко набола брада,по4ти незабележимаНо в никакъв слу4ай с мустаци
![]()
Гладко...като бебешко дупе![]()
Така де,не харесвам момчета с брада и мустаци,но все пак си зависи и от момчето,на някои им стои много добре леко наболата брада...![]()
На всеки му отива различно - познавам едно момче, дето ако не се обръсне прилича на поп, но като се обръсне.. ммм... става доста сладък и обратното - преди 2 дни бях на кафе и на другата маса седна един на може би 25-26 с някъква дива красота и леко наболата брадичка мнооо му тичкаше...
На моя ли?Първоначално написано от Българска SS легия
![]()
![]()
Много често ги срещам такива...сякаш на точно тая възраст- 24-25-26 много им отива с леко набола брадичка...Първоначално написано от VeSna
![]()
![]()
Леко набола...но като си помисля,че от това имам алергия ако ме целува по цялото лице...следователно без макар че не ми харесва![]()
на всеки му отива различно...![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg