- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Брада?
на същото мнение съм и аз :PПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
\
/
Талибаниии![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Izbrusnati![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
Определено избръснати.
izbrasnati
на мен ми харевса гладко,без брада ,но и да е леко набола няма проблеми ама 4ак ткато талибан...![]()
не мерси!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Гладко избръснат :P
zavisi na vseki muj my hodi razli4no,moq si ima brada no si q oforsmq samo otdoly bez mystaci i my stoi mnogo dobreПървоначално написано от Анонимко
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Избрасната =D>
Мдаааааа..Първоначално написано от djeini
И с остри бакенбарди, като моторист!
Е, иначе като характер не го харесвам този тип момчета..
Тц тц дано сте обективни защото заради вас ще започна да се бръсна по често!До сега си мислих, че приятно брадясал ми седи по-добре.![]()
mujete s brada sa mn po seksi![]()
![]()
![]()
Ами приятелят ми съм го виждала и гладко обръснат, и буквално като поп (а дългата му коса само допълваше картинката) Сега, откакто сме на училище, не се е застоявал повече от 4-5 дена без да се бръсне, но пък как му ходи така...
Та... предполагам, че отговорът ми е "леко брадясал"
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
leko nabola, bocka6ta![]()
ne e mn got s brada kato pop izlizala sum s edin i be6e kato talibanin s taq brada
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Обичам брадясали, с кози брадички, с по-големи брадички, абе... брада във всякакви форми обичам.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Предпочитам избръснати момчета![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Ами поред мен брадата е символ на мъжественост и определено привлича жените ( и аз не правя изключение) , но също ми харесва и галдко избръснат мъм , за това съм за приятно брадясала ( съвсем леко набола) .
+1Първоначално написано от sexy_for_you
Може и да съм писала, но...мен веднъж една баба ме попита дали мъжо е поп![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Опредлено гладко избръснат![]()