- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ревнува...?
Така,ето го и моя проблем.Най-добрата ми приятелка се държи мн странно,постоянно ми държи сметка с кои момичета съм излизал и като цяло с кого съм излизал...Като си пишем в скупе на моменти когато и говоря за др момичета или за гаджета като цяло става раздразнителна,а когато сме заедно и когато и обръщам мн внимание тя се дърйи като ангел...преди няколко вечери тя беше на гости у нас и гледахме филм,аз бях седнал на дивана ,а тя беше легнала и си беше сложила краката върху моите,после и аз легнах и си облегнах глажата на едното и рамо,а тя не каза нищо,по ено време бях сложил ръка в/у неийната тя пак не каза нищо,и накрая тя си сложи главата върху краката ми...Така де въпроса ми е дали ревнува и дали ме харесва ???
такамм има два варианта
1.Харесва те ..
2.Ревнува те.Не ревност от любов ..!Просто като си и най-добрия приятел следователно се страхува да не те загуби като си хванеш приятелка .. Тогава ще й обръщаш по малко внимание, няма да се занимаваш с нея много, пък и все пак и гаджето ще ревнува и такам .. Според мен от това е всичко ..
spored men te haresva![]()
Да ти кажа от личен опит знам,че при приятелство на момиче и момче,все някой от двамата е влюбен в приятеля/ката си!
А това,че ревнува не означава,че те харесва.Понякога ние момичетата си мислим,че може да избираме гаджетата за приятелите си и ако не ни харесва става страшно...Ама не знам.По-добре следи реакциите й и как се държи-дали ти праща ясни сигнали и т.н.
Късмет![]()
Най-добра приятелка? Такива взаимоотношения са невъзможни. Поне една от двете страни ще ги наруши. Няма как, природа.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
+1Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
Животът е адът описан в Библията!
Еми "да" харесва те.
П.П. Ае хора въпроса не е дали може съжителство межу момче и момиче, а дали момичето го харесва !
![]()
ЙесПървоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Определено има някакви симпатии към теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да ве, знам ги аз тия приятелства. И това гледане на филми. И главата върху рамото, и невинното докосване...
На мен ми е по-любопитно ти харесваш ли я...![]()
Пич ако харесваш момичето зимайте се.Определено има някакви симпатии към теб![]()
Колега, така си е :}Първоначално написано от HePeAJIeH
!!!!
Определено те харесва и ревнува.Тук мога да го кажа със сигурност.Може и да не те харесва, ако я пренебрегваш заради другите, а просто да се чувства гадно от това.Но малко вероятно...
Мдаааа, така си е.Първоначално написано от KillSwitchEngage
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Po princip moje da revnyva i bez da te haresva , no sled kato kazva6 tav sa glavata krakata r1cete ...... tq e hl1tnala po tebe brat![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Пич, явно те харесва...или по-малко вероятното - ревнува, но по приятелски ( в смисъл да не я оставиш заради друго момиче )
пп:а ти харесваш ли я??![]()
![]()
Момичето те харесва и ревнува.В най-добрия случай поне не иска да бъде изместена от някоя друга.
![]()
Пич, не ти ли е ясно колко е хлътнала по тебе?! Изобщо не ми се вярва да те ревнува "приятелски". Ако я харесваш - давай, покажи и го, няма да сбъркаш. Ако не, няма как ще я нараниш, ама... не си виновен.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
това последното бе6е крайно изли6нои ДА ревнува... ти изоб6то ревност знае6 ли какво е?ама кфи въпроси задавам и аз,6том пита6 ясно е 4е незнае6...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
awe mojeshe i da ni spestish tfa poslednoto i vse pak shti kaaa che spored men revnuva i te obicha \/
аз лично на всеки държа сметка,най-вече на най-добрият си приятел.всъщност съм попаднала в същата ситуация,като изключим това с ръцете,краката,главите,ааа кфо беше друго?
ами незнам.по-добре я попитай направо.
дано цвети да не си мисли това за мен,че става лошо
КЪСМЕТ иначе
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through